В ерата на Фотошоп, обработката на снимки и изкуственото съвършенство,

...
В ерата на Фотошоп, обработката на снимки и изкуственото съвършенство,
Коментари Харесай

Уроци по САМОУВЕРЕНОСТ към НЕСЪВЪРШЕНИТЕ ни тела от модела Ашли Греъм

В ерата на Фотошоп, обработката на фотоси и изкуственото съвършенство, което обществените мрежи и медийните облици на звездите се стремят да основават, плюс сайз моделът Ашли Греъм остана вярна на себе си и феновете си, и не се срами нито за момент да показа действителни, нетуширани фрагменти онлайн, с цел да придаде значимите си и откровени уроци по самочувствие на всички дами по света, които е извънредно време да се научат да обичат и одобряват телата и себе си тъкмо такива, каквито са - несъвършено съвършени!

Супермоделът и майка на 3 деца Ашли Греъм даже театралничи без облекла за реклама единствено 4 месеца откакто роди последното си дете. Това беше нейният метод да покаже, че е намерила нова мощ и убеденост в хубостта си, тъй като същинската хубост е тази, която носим в себе си. Онази неподправена, очарователна непринуденост, която не се нуждае от филтри, ретуш и фотошоп, с цел да бъде съвършена!

В галерията ни през днешния ден ще ви разкажем повече за тази звездна дама и уроците, които тя се стреми да съобщи на дамите по света.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР