В епоха, когато финансовите заглавия изглеждат доминирани от истории за

...
В епоха, когато финансовите заглавия изглеждат доминирани от истории за
Коментари Харесай

Опазване на богатството в бурни времена: Ангажиментът на Admirals към финансовата сигурност

В ера, когато финансовите заглавия наподобяват доминирани от истории за неустановеност, с редица банкрути на банки в Съединени американски щати и световните стопански безредици наподобяват зад всеки ъгъл, става от първостепенно значение за вложителите и трейдърите да преоценят своите финансови тактики и такъми. Централно място в това уравнение заема главният въпрос: на кои институции може да се има вяра с нашето мъчно извоювано благосъстояние?

Влезте в , център за финансови услуги, който освен е разпознал провокациите на актуалните времена, само че е дал отговор с оферти, които дават приоритет на сигурността на своите клиенти когато и да е.
Застрахователно покритие до 100 000 EUR
За доста трейдъри и вложители главната грижа остава сигурността на техните средства. Застрахователната лавица за отбрана на средствата на клиентите на Admirals предлага покритие до 100 000 EUR, което е удостоверение за уговорката на компанията да пази средствата на клиентите.  В случай на неплатежоспособност клиентите могат да претендират за застраховка на възможни скъпи бумаги и парични средства. Тази опци автоматизирано се ползва за техните клиенти, без да са нужни дейности или спомагателни такси или разноски.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР