В епизода на Мен не ме мислете тази вечер много

...
В епизода на Мен не ме мислете тази вечер много
Коментари Харесай

Неочаквана истина излиза наяве в “Мен не ме мислете

В епизода на " Мен не ме мислете " довечера доста въпроси ще намерят своя отговор.
 Нов скандал и още любовна тъга в седмия епизод от трети сезон на “Мен не ме мислете ”
Нов скандал и още любовна тъга в “Мен не ме мислете ”

Вирее ли обич без доверие

От една страна ще можем да проследим по какъв начин се развиват връзките сред Ася (Дария Симеонова) и юрист Пламен Брезов (Пламен Димов), които ще се разгорят и двамата мъчно ще могат да ги прикрият.

При другите влюбени, Яна (Весела Бабинова) и Христо (Иван Юруков) пък, нещата няма да са чак толкоз спокойни. Те ще бъдат обезпокоени от онлайн връзката на дребната Мария с чужд и ще решат да вземат участие в акция за залавянето му. След като премине през бързо образование от Мария, Христо ще влезе в контакт с непознатия, като се показа за щерка си.
 Снимка 617024

Ирена ще се срещне още веднъж с лекар Кирилов и след огромно неспокойствие от нейна страна най-сетне ще станат ясни какви са същинските планове на лекаря.

Обратно в адвокатската адвокатска фирма Ася ще се засече с Пламен и двамата ще се опитат да прикрият обстоятелството, че се познават. Въпреки шока от срещата, Ася ще показа пред Мартин за проблем със свои клиенти, които я упрекват в кражба. Пламен ще се включи уверено и ще ѝ помогне да се оправи със засуканата обстановка. На Мартин обаче няма да му убегне, че Пламен гледа Ася с грабителски взор и ще го предизвести да стои надалеч от нея.
 Снимка 617026

Ситуацията с Мария ще завърши със комплицирана, добре проведена акция с присъединяване и на полицията, която ще разкрие кой е нарушителят, който я тормози, а истината ще се окаже непредвидена за всички.
 Официално предложение за брак и подарък-изненада в шестия епизод на сериала “Мен не ме мислете ”
Официално предложение за брак и подарък-изненада в “Мен не ме мислете ”

Какво да чакаме в новия епизод

" Мен не ме мислете " e в петък, от 21 ч. по bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР