В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас

...
В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас
Коментари Харесай

Донев: Въвличат ни в предизборната игра чрез лъжи и небивалици

В епицентъра на предизборната акция сме. Всеки един от нас го изпитва в личната си област на деяние. Налага ни се да оправяме изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев на днешното съвещание на Министерски съвет.

„ 12 дни преди 2 април, можем да заявим ясно, че сме подготвени за изборите. Готови ли са обаче участниците в изборите за виновните дни след 2 април? “, попита той.

„ Сега наподобява елементарно – всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно ли несъзнателно, въвличат ни в предизборната игра посредством неистини и небивалици. Ние сме служебна власт, без значение по какъв начин ни назовават – техническо, краткотрайно държавно управление. Често се не помни, че в последните месеци страната се ръководи от служебно държавно управление, поради неспособността на 48-то Народно събрание да сътвори постоянна власт. Затова ни предстоят следващи избори “, сподели още той.

„ Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато определените в 40-то Народно събрание ще взимат решения за общото ни бъдеще в България “, добави още той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР