В епичните усилия, които г-н Бойко Борисов и компания полагат,

...
В епичните усилия, които г-н Бойко Борисов и компания полагат,
Коментари Харесай

Мартин Димитров: В просташкото поведение на министър-председателя няма бъдеще

В епичните старания, които господин Бойко Борисов и компания поставят, с цел да удържат властта си, има един голям, същински голям проблем. И той е, че те не ни оферират нищо повече от удължение на сегашното. А постоянно става въпрос за бъдеще.
Цялото това писане на конституции, привикване на велики национални събрания, кръстене по тв приемника и разпределяне на пари през тв приемника, има една-единствена цел - да направи сегашното ни недопустимо дълго.

В просташкото държание на министър-председателя няма бъдеще. В агентурната нервност на Георги Марков няма бъдеще. В Бареков няма бъдеще. В съживяването на Яне Янев няма бъдеще. В неграмотността на Цвета Караянчева няма бъдеще. В Десислава Атанасова няма бъдеще. В Деница Сачева, която мисли за обикновено министър председател да държи револвер на нощното си шкафче, също няма бъдеще. В ретгроградните разбирания на Каракачанов няма бъдеще. В Гешев няма бъдеще. Във Валери Симеонов няма бъдеще.

Тези хора не са нищо повече от най-обикновено, потънало в мрак настояще.

Вие, в действителност, може ли да си визиите по какъв начин " Томето ", дето е чувал по какъв начин се набива, и дето толкоз години не може да вкара машинно гласоподаване, а за електронно да не приказваме, да прави бъдеще? Представяте ли си по какъв начин Дариткова е знак на парламентаризъм? Представяте ли си Марияна Николова, която не може да върже пет приказки, да направи тактика за развиването на туризма, която да има общо с бъдещето?

Представяте ли си тези хора, които се хвалят, че сме в " чакалнята " (където трябваше да бъдем преди пет години), да са способни да се впишат в бъдещето?

Г-н Борисов е човек на предишното. Миналото с Българска комунистическа партия, с Бай Тошо и " СИК ". И това, което може да ни даде с оная раздаваща ръчица през тв приемника, е просто едно заледяване в сегашното. В което можеш да не споменаваш " Осемте Джуджета ", да не коментираш записи и чекмеджета и да раздаваш твое си, лично правораздаване през медиите.

Само че, огромният свят се върти. И ние, като нация, не можем да си позволим да спрем, с цел да може Бойко Борисов да си играе на страна.

#оставкамутри

Фейсбук, Мартин Димитров

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР