В енергетиката очевидно тече тектонично разместване на лобита и интереси.

...
В енергетиката очевидно тече тектонично разместване на лобита и интереси.
Коментари Харесай

Нинова от Стара Загора: В„сглобката” се хванаха за гушите заради пари в енергетиката, но цената ще платим всички

" В енергетиката явно тече тектонично разбъркване на лобита и ползи. Там са големите пари до момента. Там са и големите пари отсега нататък от ПВУ. Явно в сглобката по тази причина се хванаха за гушите. Преразпределят се потоци от милиарди. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Стара Загора, където, дружно с народните представители Атанас Зафиров, Георги Гьоков и Драгомир Стойнев, поддържаха претендента за кмет проф. Иван Върляков и листата с общински съветници с номер 1 в бюлетината.
По нейните думи, в разногласията и нападките им в последните дни има всичко друго, само че не и грижа за енергийна сигурност, народен интерес и народ: " А цената ще я плащаме всички ", установи водачът на Българска социалистическа партия.
" Събира се някакъв консилиум на сглобката, с цел да взема решение нови ходове. Преди да решите каквото и да е, идете групово в секретното деловодство на Народното събрание и прочетете отчетите на службите. Обърнете внимание на последните абзаци. От там ще разберете какво ни чака поради вашите зависимости и алчност ", сподели още Нинова и прикани:   " Не си играйте с националната сигурност. Извикайте същински специалисти и ги чуйте. Да не каже след това Борисов отново, че е бил измамен, както стана с таксата, не за друго. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР