В емоционален пост в социалните мрежи Владимир Карамазов благодари за

...
В емоционален пост в социалните мрежи Владимир Карамазов благодари за
Коментари Харесай

Владо Карамазов благодари емоционално за Икара

В прочувствен пост в обществените мрежи Владимир Карамазов благодари за извоювания " Икар " за водеща мъжка роля в спектакъла " Опашката " в Плевенския спектакъл.

Ето какво написа известният артист:

" Не съумях да участвам на церемонията на Наградите Икар. Благодаря за премията. Тя е мотив да напиша следното. Но то е кардинално, не вследствие от премията. Благодаря на Явор Гърдев, че тъкмо в последната секунда, преди да затръшна една огромна врата, той подложи крайник и ме повика за тази роля. То няма инцидентни неща и може би към момента моето място на първо място е да бъда артист на сцената.

Благодаря на Захари Карабашлиев за този текст. Трябва да се гордеем с българските достижения в която и да е област. Мисля, че е доста значимо да се докоснете до него, тъй като ще ви даде отговори на доста въпроси, които съм сигурен, че си задавате. И както споделих в едно изявление, в случай че ви мързи да прочетете романа, елате в Плевен да гледате постановката, а в случай че не ви се занимава с спектакъл си купете романа.



Разбира се и Драматично - куклен спектакъл " Иван Радоев " - Плевен, който ми сподели какъв брой забавно е да отидеш в ново и друго място да работиш. С нови хора, с нова аудитория и нови театрални прекарвания. Че отвън София също може да се основава първокласен спектакъл. И шефа на този спектакъл ми сподели такива дейности и отношение, каквито не бях виждал за 20 години в нашата сфера. Пожелавам ти огромен триумф Васко!!!

„ Опашката” е едно пандемично зрелище. Излезе на косъм в разгара на пандемията. Като такова то се случва в забрани и ограничавания. Страшно доста желая тази режисура да заживее обикновено, да се радва на цялостни салони и да може да се гледа от доста хора. Вярвам, че ще стане.



И апропо играем „ Опашката „ на 4 април. Може да дойдете, малко Плевенска гледка, изложба, кафенце на основната, зрелище и по-късно ще сте като нови.
На първата фотография сме всички тъкмо след премиерата. Няма ги прелестните хора, които са зад сцената. Чудесният механически екип на театъра, който екип в никакъв случай не чух да мрънка. "

Вчера Владо Карамазов се отнесе към Камен Донев с доза подигравка, откакто сътрудника му се отхвърли от номинацията си за премията „ Икар “. Донев бе номиран за „ водеща мъжка роля “ за театралните награди в спектакъла „ Сирано дьо Бержерак “, а негови противници бяха Владимир Карамазов за „ Опашката “ и Александър Митрев за „ Бартълби “.

Церемонията за връчването на премиите бе в неделя вечерта в Народния спектакъл в Световния ден на театъра. Призът, както, отиде при Карамазов, който обаче не беше в залата, нито бе изпратил сътрудник или другар да го получи. В понеделник обаче той благодари от страницата си в обществените мрежи освен на Съюза на артистите, който връчват премиите, само че и на Камен Донев за решението му, като по този метод го взе на майтап.

„ Благодаря на съюза на Българските актьори за номинацията за основна мъжка роля в представлението " Опашката " и на че общително ми преотстъпи премията. Благодаря! “, написа артистът, който от години сполучливо се изявява и като фотограф и към този момент завоюва и куп награди за свои фотоси.

Владимир Карамазов получи десетки поздравления, като част от почитателите му непосредствено подлагаха на критика Донев за прекомерно надменното му държание. Много сътрудници на артиста го поздравиха обществено за заслужения " Икар ". А през днешния ден разгласява и обширна признателност.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР