В електрическа подстанция, разположена в руския граничен град Белгород, днес

...
В електрическа подстанция, разположена в руския граничен град Белгород, днес
Коментари Харесай

Пожар е избухнал в електрическа подстанция в Русия след ракетен удар

В електрическа подстанция, ситуирана в съветския граничен град Белгород, през днешния ден избухна пожар след украински удар, заяви в Телеграм губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков, представен от международните организации.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7642
" В електрическа подстанция избухна пожар след обстрел против Белгород ", написа губернаторът и добави, че е отпътувал за там, с цел да се запознае със обстановката.

" Максимално бързо ще се постараем да отстраним последствията. Приблизителното време за превключване към авариен източник е до 4 часа. Водоснабдяването е в норма, а помпите са минали на други линии на зареждане ", заяви още Гладков.

Губернаторът не посочи, какъв брой локални поданици са наранени от повредата, само че малко по-късно заяви, че пожарът е бил угасен и е почнало включване на потребителите към аварийни схеми за електрозахранване, съобщи Българска телеграфна агенция.

В началото на седмицата съветските сили нанесоха масирани ракетни удари против обекти на украинската енергийната инфраструктура, вследствие на което без ток останаха доста региони на Украйна. След няколко дни множеството последствия от тези удари бяха отстранени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР