В екстремен рекламен експеримент наскоро посетителите на кафене в Карсън,

...
В екстремен рекламен експеримент наскоро посетителите на кафене в Карсън,
Коментари Харесай

Porsche изненада посетителите на кафене с нещо наистина събуждащо

В рисков рекламен опит неотдавна посетителите на кафене в Карсън, Калифорния, получиха извънредно предложение от барман - да тестват вместо кафето, което желаят, " новото ултрасилно средство за пробуждане E-Jolt ". " То е необикновено мощно ", показаха барманите, а някои от младите клиенти се съгласиха да го опитат - като излязат пред кафенето извън и си го вземат от там, където ще ги чака. 

Експериментът бе на Porsche в Съединени американски щати и е сниман във видео, отразено от интернационалните онлайн медии за маркетинг, в това число Adweek. 

Заснетата кола е Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid с 680 конски сили. Тя подвига от 0 до 60 за 3,2 секунди. 

Целта на експериманта на първокласния производител на коли е била " да раздруса визиите за хибридната технология ", разяснява Маршал Рос - криейтив началник на рекламна организация Cramer-Krasselt, пред AdFreak. " Хибридните мотори са считани за добра технология поради екологичните изгоди от тях. Но те не са известни с доста повече. Никой не мисли, че хибридите са занимателни или вълнуващи. А тези две понятия са централни за марката Porsche ", споделя той. 

Ето и видеото. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР