В експертизата на съдебния лекар пише, че нараняването е с

...
В експертизата на съдебния лекар пише, че нараняването е с
Коментари Харесай

Майка от Бургас сезира прокурор за насилие над 4-годишния ѝ син

В експертизата на правосъдния доктор написа, че пострадването е с корав или тъпоръбест предмет

Майка на 4-годишно дете от Бургас подаде сигнал до Районната прокуратура в Бургас за принуждение. Пред Нова телевизия тя показа, че към този момент има и експертиза от правосъден доктор. 

„ В 18:30 часа на 6 февруари забелязах пострадването по ръчичката на сина ми. Причината, заради която считам, че то е станало в детската градина, е че сутринта при обличането, преди да го заведа в детската градина, тези синини от охлузване ги нямаше “, сподели Кристина Дончева. 

Тя посочи, че майка й е взела сина й от детската градина. 

„ Разговарях с директорката на детската градина и тя ми изясни, че това било кожен проблем, друга причина не можело да открие. Заведох обаче сина ми на правосъден доктор и в експертизата му написа, че това пострадване е нанесено с корав или тъпоръбест предмет “, прибавя дамата. 

Тя признава, че и преди е влизала в спор с възпитателките - поради метода на обличане на детето.

Директорката на детското заведение Стефка Желязкова посочи, че в началото майката на 4-годишното дете е споделила, че то е ощипано от друго дете в групата и е посочила даже името му. В детската градина е почнало вътрешно следствие. Медицинската сестра е безапелационна, че следите не са от щипане, а от детската учителка се чака документално мнение. 

От Районната прокуратура в Бургас пък отхвърлят да дават информация по проблема, тъй като следствието на случая било в начален стадий. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР