В ексклузивно интервю минути преди началото на 500-то си представление

...
В ексклузивно интервю минути преди началото на 500-то си представление
Коментари Харесай

Камен Донев отправи предизвикателство към председателя на Народното събрание

В извънредно изявление минути преди началото на 500-то си зрелище Камен Донев приказва пред youtube канала " Backstage " на едноименното влогърското предаване. Любимият български актьор приказва за измененията в живота си, за обществото и ценностната система на българина, като в ролята на кореспонденти влязоха олимпийската медалистка по битка Елица Янкова и златното момиче Радина Филипова.

В навечерието на Новата година Камен Донев насочи мощно и прочувствено обръщение за празниците към всички хора: " Да помнят и да не не помнят, че преди нас е имало доста почтени българи, имаме чудесни обичаи, имаме православна религия! Трябва да обърнем внимание на нашия персонален блян да създадем живота си по-добър сами, а не да чакаме на други хора "

В края на видеото Камен Донев съблюдава традицията на предаването да провокира някой, тъй че той да излезе от зоната си на комфорт. Неговото предизвикателство бе отправено към ръководителя на Народното събрание госпожа Цвета Караянчева - да изпее ария пред камерите на #Backstage. Дали тя ще отговори на предизвикването, ще стане ясно след Нова година.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР