В ефира на предаването Время по Първи канал един от

...
В ефира на предаването Время по Първи канал един от
Коментари Харесай

ПРОТЕСТНА АКЦИЯ В ЕФИР: Журналистка е задържана, противопоставила се на войната

В ефира на предаването " Время " по Първи канал един от чиновниците провежда протестна акция. Тя застана зад телевизионната водеща Екатерина Андреева и разгъна антивоенен афиш с апел: „ Спрете войната, не вярвайте на пропагандата, тук ви лъжат”.

„ Канал Първи ревизира по отношение на случай с външен човек в фрагмента по време на предаване онлайн “, оповестява ТАСС.

По предварителни данни, Марина Овсяникова, която е работила като редактор, е вдигнала митинг в ефир. Тя е откарана в полицейското ръководство на Останкино. Предполага се, че против чиновник на Канал 1 е формиран протокол по член 20.3.3 от Кодекса за административните нарушавания по отношение на военната цензура за дискредитиране на съветските въоръжени сили.
Момиче с афиш против войната минава зад говорителката на съветския първи канал до момента в който чете новините. По предварителна информация момичето се споделя Марина Овсянникова. Тя работи в редакцията - в дирекцията за новинарски стратегии - отдавна. Марина Овсянникова, момичето с плаката NO WAR в директен ефир на съветската телевизия е записала и видео преди да отиде на работа. Войната е братоубийствена, войната е претъпление и Русия е агресор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР