В ефира на предаването Търси се, радио водещият Симеон Колев

...
В ефира на предаването Търси се, радио водещият Симеон Колев
Коментари Харесай

В ефир: Симеон Колев с тежки разкрития за Мариана Векилска и новата си жена Детелина!

В ефира на предаването " Търси се ", радио водещият Симеон Колев проговори за живота си по този начин, както не го е правил до момента. Той приказва за двете дами, едната от които го нарани грубо и другата, която го " възкреси ". Разбира се, става дума за някогашната му Мариана Векилска и новата обич Детелина - даже името й било като знак - като четирилистна детелина за благополучие.

Колев описа, че Мариана го напуснала без " предупреждение ", просто един ден станали и тя му декларирала, че е дотук. " Мариана не е неприятен човек, само че е огън жена и постоянно следва единствено сърцето си. Да, не ми беше леко. Толкова не ми беше леко, че се сринах и трябваше да потегли на психиатър, с цел да съумея да се събера ", описа Симеон Колев.

Той останал самичък със сина им, който бил още дребен и трябвало да се грижи по едно и също време и за него, и за разрушеното си сърце. Но се радва, че е съумял да изплува от тинята, в която доста хора остават заклещени за цялостен живот.

" Преди три години ми се случи и чудото - срещнах своята Детелина, която и до през днешния ден имам за подарък от Бог. Тя ми сподели живота по един по-различен и по-светъл метод и в този момент мога да заявя, че този Симо не е оня Симо отпреди. Щастлив съм и знам, че всичко, което се случи, е било за положително. Не бих трансформирал нищо ", съобщи той.

Любопитно е по какъв начин е приела това изявление самата Мариана Векилска, само че едва ли й е станало прелестно.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР