В ефира на Неделята на NOVA Калин Вельов сподели, че

...
В ефира на Неделята на NOVA Калин Вельов сподели, че
Коментари Харесай

Калин Вельов: ГЕРБ сбърка, че не комуникираше, докато беше на власт

В ефира на " Неделята на NOVA " Калин Вельов показа, че не се усеща отчаян от отрицателните реакции по отношение на неговата номинация за министър на културата, която по този начин и не се е осъществила.

Според него хората би трябвало да бъдат оценяване по това, което вършат, а не по какъв начин наподобяват, по какъв начин са облечени, по какъв начин приказват или по общото мнение. А е бил определен за този пост, тъй като е следен през времето, до момента в който е бил народен представител, и е ходил по страната да се среща с създатели и хора от всяка област на културата.

Перкусионистът акцентира, че в последните 10 години средствата за просвета непрекъснато се усилват, само че бе безапелационен, че те напълно не са задоволителен и непрекъснато би трябвало да се работи в посока на тяхното повишаване.

Той призна, че постоянно се чува с сътрудниците си от Ку-ку бенд, само че не приказват на политически тематики.

Калин Вельов е уверен, че хората на изкуството наложително би трябвало да имат представители в Народното събрание и в политиката като цяло, с цел да е несъмнено, че ползите им ще бъдат предпазени и всички стартират да схващат това.

За него неналичието на самодейност от страна на ГЕРБ по време на ръководството си да комуникира с останалите политически субекти, парламентарни и извънпарламентарни, е било неточност и е донесло негативи, което в този момент се вижда в отношението към партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР