В едно от редките си интервюта вратарят на ЦСКА-София Витаутас

...
В едно от редките си интервюта вратарят на ЦСКА-София Витаутас
Коментари Харесай

Черниаускас: С Бусато прогресираме заедно

В едно от редките си изявленията вратарят на ЦСКА-София Витаутас Черниаускас уточни кои са най-важните качества за неговия пост. “Вратарят би трябвало да бъде доста спокоен. Другите играчи тичат доста, те са като маратонци. Стражът обаче би трябвало да е мощен физически и да е пределно съсредоточен. Конкуренцията постоянно е доста добра за вратарите. Тя ни кара да работим по-добре в тренировките, както и в мачовете. Густаво Бусато е доста положително момче, одобрявам го. Той ми е огромна конкуренция и мисля, че прогресираме заедно”, сподели Черниаускас пред формалния уебсайт на “червените”.

“Вратарят играе доста значима роля в днешно време, той се е трансформирал в либеро. Във всеки всеки миг би трябвало да сме подготвени да се включим в играта”, показа пък Бусато.

Тренировките на вратарите в ЦСКА-София са много интензивни, като насатвникът Ивайло Петров преди време съобщи пред “Тема Спорт”, че е построил своите способи на работа главно въз основата на южноамерикснаката школа. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР