В едно от преградията на Силициевата долина само на около

...
В едно от преградията на Силициевата долина само на около
Коментари Харесай

Стъкленото луксозно имение за $30 милиона, което е съсед на централата на Facebook

В едно от преградията на Силициевата котловина единствено на към 15 минути от централата на интернет колоса Фейсбук едно изцяло ново напълно стъклено имение търси своя покупател.

Разположено на обща повърхност от близо 1500 квадратни метра, то се продава за впечатляващата сума от 29 800 000 $. Казано другояче неговата цена е с цели 23 000 000 $ повече от междинната такава за жилищата в региона, която се пресмята на 7 000 000 $, написа Business Insider.

 Снимка 356765
Източник:

Футуристичната постройка е построена от две съединени елементи под формата на буквата " L ". Благодарение на това, че е напълно стъклена, от нея се откриват в действителност впечатляващи гледки на покрайнината.

 Снимка 356759
Източник:

Имението разполага с шест спални, четири бани и настрана три тоалетни. Също по този начин притежателите му ще могат да употребяват личен кино салон, басейн и гараж с място за 4 автомобила и зарядна станция за електрически коли.

За повече уют в голямата дневна има построена още веднъж от стъкло камина. Къщата е снабдена и със слънчеви панели на покрива, които генерират сила и затоплят водата на външния басейн.

 Снимка 356764
Източник:

Осветлението, температурата и системата за сигурност в имението могат да бъдат ръководени елементарно единствено с гласови команди от притежателите.

Но всички тези пояснения са ненужни пред фотосите от впечатляващата ултралуксозна къща.

Още фотоси можете да видите в нашата изложба.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР