В едно интервю Станимир Стоилов беше казал, че нещо не

...
В едно интервю Станимир Стоилов беше казал, че нещо не
Коментари Харесай

Бивш национал: Томов ме покани в ЦСКА, но Христолов провали трансфера

В едно изявление Станимир Стоилов беше споделил, че нещо не съм естествен и трябвало да ме спрат за футбола. Това сподели Георги Какалов пред Sportal.bg.

" Идеята на един от тогавашните ми съотборници беше: " Защо не напишеш на тениската си ЦСКА? По този метод през днешния ден ще вкараш, сигурен съм ". Бях много емоционален и много ме заболя от думите.

Обидих по много противен метод почитателите на Ботев. Те знаят, че съм се раздавал за този клуб, само че не знаеха истината каква е. Може би в този момент е моментът да я схванат.
 Георги Какалов: В Беларус още си живеят в комунизма, Лукашенко взема решение всичко
Георги Какалов: В Беларус още си живеят в комунизма, Лукашенко взема решение всичко

" Против съм да се толерират толкоз доста чужденците у нас "

Да, имах оферта от Локомотив (София). Впоследствие, на награждаването на Футболист на футболистите в България, тогавашният президент на ЦСКА Александър Томов ме привика на диалог и ме попита дали ми се играе в ЦСКА. Казах му, че обстановката, в която е Ботев, не е добра.

Имах желанието да играя в ЦСКА. Каза ми, че ще играя за тима и до такава степен. Впоследствие разбрах, че господин Христолов е провалил прехвърлянето, за което не скърбя. Така е трябвало да се случи ", описа някогашният национал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР