В едно бурно море сме - летищата са в безпорядък,

...
В едно бурно море сме - летищата са в безпорядък,
Коментари Харесай

Тео Ушев: Убиваме най-добрите си деца от корупция, безпричинна жестокост и арогатност


" В едно бурно море сме - летищата са в хаос, хората са изнервени, войната вкара големи терзания, безпорядък е на всички места ". Това показа в студиото на " Тази събота " Теодор Ушев. 

Той е най-свободният, най-награждаваният и най-независимият българин в международната анимация, както и  първият българин, номиниран за " Оскар " и притежател на " Златен глобус " през 2018 за " Сляпата Вайша ". 

България извън му наподобява като " лодка от горест, злощастие и печал, която плува измежду талази от безнаказана свирепост ". 

" Убиваме най-хубавите си деца от корупция, безпричинна свирепост и арогатност. Постоянно се случва нещо, от което се възмущаваме и няколко месеца по-късно се повтаря. Аз в действителност съм угрижен. На нас не ни би трябвало война - ние се избиваме сами между тях " - прям е той. 

Аниматорът разяснява и настоящата тематика с изгонването на съветските дипломати от България. В пост в социалнит емрежи по мотива той написа: " Денят, в който Русия закрие посолството си в България, да бъде разгласен за народен празник! "

Категоричен е за войната в Украйна, че няма две гледни точки, а единствено една и тя е на справедливостта. 

" Аз съм съперник на всякакво принуждение. Много ми се искаше, в случай че можеше да се съберат 20 000 индивида и да обстрелват бялата постройка, на която написа " Съединението прави силата " с домати. Да им създадат доматено празненство, с цел да се усетят какво значи любовта на народа. "

Признава, че обича България и в нея има доста умни и работещи хора, само че " те биват смачкавани всеки ден ". 

" Не ни трябват байраци. Трябват ни платноходки, да си спасим лодката, тъй като лодката ни в действителност ще потъне " - прочувствено споделя той. 

Според него изходът от комплицираната социално-политическа обстановка е разговор.  

По тематиката за Македония е безапелационен, че не може да се върви напред, в случай че непрекъснато се гледа обратно. 

На тези правила учи и своята щерка - да гледа в бъдещето и да е смела. Заради младите и надарени хора съгласно него си коства да се води битка, с цел да не бягат от България в чужбина. 

" Имаме ужасно потомство в България! Но ми е доста мъчително. Когато преподавам, давам цялата си сила. Всеки мой студент третирам като мое лично дете. Трябва да дадем късмет на тези деца да се развият и да не им пречим " - прям е Ушев.

През есента на 2022 година се чака премиерата на пълнометражния му филм „ φ1.618 “. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР