В една от най-тежките физически битки до момента на Арената

...
В една от най-тежките физически битки до момента на Арената
Коментари Харесай

Мартин е новият господар на Плажа на отшелника в „Игри на волята: България“

В една от най-тежките физически борби досега на Арената на „ Игри на волята: България “ Мартин съумя да надвие могъщия Симеон и да стане новият стопанин на Плажа на Отшелника. Двамата мощни участници трябваше да пренесат по 2500 кг по време оспорваната игра, само че професионалният боен се оправи по-бързо и сграбчи успеха. Освен че остава в битката за огромната премия, Мартин завоюва 100 гроша и получи всички грошове на съперника си.
 nova.bg
Невероятна изненада сервираха водещите Ралица и Димо на Симеон - пътят му в „ Игри на волята: България “ продължава. Благодарение на изключителното си показване в най-екстремното съревнование в телевизионния ефир, той получи втори късмет да остане в играта. Жертвата, която трябваше да направи в подмяна на дадения късмет, бе да се раздели с най-верния си приятел – сокола Хариет.

„ Готов съм да се откажа от Хариет. Няма да ми е елементарно, само че знам, че тя отива при най-близките ми хора и ще е добре. Благодарен съм за втория късмет и ще направя всичко, с цел да печеля! “, показа Симеон на Арената, а по какъв начин ще продължи присъединяване му в конкуренцията, феновете ще схванат в утрешния епизод на предването.

Милена съумя да съкруши Борис и Стоян в многокомпонентната капитанска борба. Крехкото и постоянно усмихнато момиче обърна играта на финалния пъзел, в който Борис имаше забележителна преднина. Тя не се поколеба и избра преимущество за племето си пред персоналните облаги.
 Игри на волята България nova.bg
В резултат на разкриването на грубото нарушение на разпоредбите на формата от Жълтите, което феновете видяха в предходния епизод, Александър взе своето решение и напусна „ Игри на волята: България “. С това деяние той се трансформира в първия участник в историята на предаването, който дезертира по сходен метод – без уважителни медицински аргументи или в резултат на загуба на елиминационна борба. Неговото място бе заето от Борис, който преди началото на капитанската борба се извини на Милена и Стоян за нечестната игра на племето си миналата седмица.
 Игри на волята България nova.bg
Как ще се усеща Мартин по време на първата си самотна нощ на Плажа на отшелника? Ще успее ли да откри храна? По какъв метод ще се завърне Симеон в надпреварата? Какви нови изненади чакат трите племена? Кое ще е първото племе за седмицата, което ще отиде на родов съвет? – всичко това ще стане ясно на следващия ден в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  страницата и  профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР