В една от най-емоционалните и оспорвани битки в третия сезон

...
В една от най-емоционалните и оспорвани битки в третия сезон
Коментари Харесай

Морунов напуска „Игри на волята: България“ след тежка битка

В една от най-емоционалните и оспорвани борби в третия сезон на „ Игри на волята: България “ един против различен застанаха двама от най-силните играчи – Андрей и Морунов . Играта изпита точността, бързината, издръжливостта и прецизността на двамата воини и другари.

Със напълно дребна преднина Андрей съумя да надвие Морунов и зае последното осмо място на финалите, заставайки до Елизабет, Неделчо, Паулина, Стратимир, Рабухчиев, Симеон и Борис. „ Това беше най-трудната ми борба. Дори успеха не е сладка. Морунов е най-достойният да завоюва сезона “, показа Андрей.

„ Благодаря на всички, които ме насърчиха да взема присъединяване в това предизвикателство. То е едно от най-големите завършения в живота ми, само че за жалост, бе писано да стигна дотук. Това, което се надявам, че съм посочил на щерка си, е на първо място да бъде човек, да не се отхвърля и да оказва помощ на близките “, през сълзи показа Морунов.

Освен с победа, Андрей се прибра в Резиденцията с нови 100 гроша и спомагателни 50 от Морунов. Заедно с жълтиците, той си потегли от Арената и със Сабите на спасението, които противникът му бе спечелил в капитанска борба при започване на сезона. Те ще разрешат на Андрей да даде два спомагателни гласа на определен от него номинационен съвет в този съдбоносен стадий от надпреварата. От своя страна Неделчо и Елизабет го посрещнаха в Резиденцията с подготвена тактика за игрите в идната крайна седмица.

Ще бъдат ли сюрпризирани Приключенците от неналичието на Морунов на финалите? Каква ще бъде първата самостоятелна борба и кой ще бъде спечелилият в нея? Ще проработи ли проектът на Елизабет и Неделчо? – не пропускайте да видите в първия епизод от финалната седмица на третия сезон на „ Игри на волята: България “ в понеделник от 21:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР