В Еджоу, провинция Хубей, Китай, са построени два свиневъдни комплекса

...
В Еджоу, провинция Хубей, Китай, са построени два свиневъдни комплекса
Коментари Харесай

В Китай е изграден най-големият и високотехнологичен многоетажен свинекомплекс в света

В Еджоу, провинция Хубей, Китай, са издигнати два свиневъдни комплекса с височина 26 етажа. Новият комплекс продължава традицията за създаване на многоетажни животновъдни площадки. Площта на всяка постройка е 400 000 квадратни метра, а устройството им е прекомерно забавно, оповестява изданието PigProgress.

Основен акционер в корпорацията, осъществила строителството, е локален производител на цимент: топлината, генерирана от циментовия цех, също се употребява за отопление на фермата. Проектът съставлява една от най-модерните свинеферми в Китай. Заявените прерогативи са успеваемостта на труда, екологично чистото произвеждане и по-ниската съвкупна себестойност.

Град Еджоу се намира на към 80 км югоизточно от Ухан. Комплексът е с потенциал да създава 1,2 милиона свине за кръвопролитие годишно (което е еквивалентно на към 108 000 тона свинско месо годишно), а капиталовите разноски се пресмятат на към 4 милиарда юана (570 милиона евро).

В края на предходната година Zhongxing Kaiwei и Jiahe Agriculture and Animal Husbandry подписаха съглашение за съдействие за закупуване на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР