В един от епизодите на популярния ситком “Зайнфелд, героинята Илейн

...
В един от епизодите на популярния ситком “Зайнфелд, героинята Илейн
Коментари Харесай

12 известни жени и отговорите им на въпроса “Защо нямаш деца?”

В един от епизодите на известния ситком “Зайнфелд ”, героинята Илейн седи заобиколена от другари с деца, до момента в който те се обръщат към нея с репликата: " Ти би трябвало да имаш бебе! ". Можем единствено да допускаме, че милиони дами на възраст към 30 години са попадали в сходна обстановка на фамилни и другарски събирания. Те евентуално са гледали неудобно, кимали са с главиа и са се чудели какво тъкмо да кажат, когато обществото изисква да знае по кое време ще имаш поколение и за какво към момента не си го направила?

Въпреки че от ден на ден дами избират да отсрочат раждането или да останат без деца, упованието дамата безусловно да бъде и майка е към момента високо. В визиите на обществото женствеността и майчинството вървят ръка за ръка и това може да сътвори доста неуместни моменти за дамите, които заради някаква причина нямат деца. 

Трябва да знаете, че в случай че сте от хората, които в миналото са казвали нещо от рода на “Вече ти е време. ” и “Tи по кое време смяташ да имаш деца? ”, може да бръкнете в рани, за които даже не подозирате. Не знаете дали тази жена има здравословен проблем, за който не е споделила, да вземем за пример, дали се усеща подготвена или дали изобщо желае да има деца. 

Каквато и да е повода, никоя жена не би трябвало да бъде поставяна в обстановка, в която да се изяснява за какво няма деца. Но някои от най-известните дами въпреки всичко го вършат. Предвид звездния им статут, те са обект на огромен публичен интерес и навлизането в персоналното им пространство е неизбежно. Тези дами обаче дават отговор на въпроса “Защо нямаш деца? ” с подобаващи жанр и класа , които ни карат да ги харесваме още повече.

Вижте в галерията кои са те.
 12 известни жена споделят за какво нямат деца  12 известни жена споделят за какво нямат деца  12 известни жена споделят за какво нямат деца  12 известни жена споделят за какво нямат деца
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР