В един момент съвременните деца започват да губят връзката между

...
В един момент съвременните деца започват да губят връзката между
Коментари Харесай

Психолог: Децата днес губят връзката между добро и лошо

В един миг актуалните деца стартират да губят връзката сред положително и неприятно, сподели детският психолог Иван Игов.

Проблем е и нападателната среда, в която живеят. Една трета от фамилиите, когато има проблем, се оправят нападателно между тях, посочи пред „ Здравей, България “ по Нова телевизия психологът.

Коментарът му е във връзка следващия случай на детска експанзия, този път приключил трагично. Две момчета на 13 и 14 година пребиха до гибел безприютен мъж във Варна.

Подобно ликвидиране е неясно за доста хора. В обществените мрежи множеството го свързват с етническата принадлежност на децата. За страдание обаче има и други случаи. Това ненапълно е загуба на действителност, загуба от децата през днешния ден на връзката сред положително и неприятно, означи Иван Игов.

Логично е децата да виждат, че тази експанзия значи, че ти си човек, който се оправя, изясни психологът.

За двете момчета не са открити досегашни техни противообществени прояви. 14-годишното момче върви на учебно заведение, а другото - не.

Прокуратурата ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ по отношение на 14-годишния възпитаник.

13-годишният му съизвършител не може да носи наказателна отговорност по закон. Момчето е настанено в дом за краткотрайно настаняване на малолетни и малолетни причинители на закононарушения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР