В един идеален свят всеки от нас би имал достатъчно

...
В един идеален свят всеки от нас би имал достатъчно
Коментари Харесай

Как да си направите работен кът в спалнята

В един съвършен свят всеки от нас би имал задоволително място за домакински офис, само че това не всеки път е по този начин, изключително в случай че живеете в апартамент или дребна къща и се постанова този офис да бъде в спалнята ви. Независимо дали става въпрос за съществена спалня, спалня за посетители или аварийна стая, която би трябвало да извършва двойна функционалност, дизайнът на офис в спалнята е отлично място за отделяне на работно място без разпръскване.

 infomax-logo-50-15-HW

Тук сме събрали красиви хрумвания за основаване на работен ъгъл в спалнята, които оказват помощ за възстановяване на продуктивността, без да се жертва стилът.

Тъй като в спалнята, където спите, релаксирате и прекарвате по този начин нужното ви персонално време, внимавайте за бюро, което претрупва пространството или влиза в несъгласие с вашата хармония. Повечето от тези хрумвания дават приоритет на основаването на особено пространство за работа – помислете за бюра, прибрани в ъглите, ситуирани до прозореца и съхранявани в дрешника. Включили сме и доста хрумвания, които трансформират бюрата в дизайнерски решения. Например, заменете нощно шкафче с винтидж бюро или напълнете бюро със стълба с фон. За да превърнете бързо спалнята си в домакински офис, заложете на мултифункционални решения като сгъваеми повърхности и секретарски бюра.

Оказва се, че се нуждаете единствено от най-необходимото, с цел да проектирате стилна настройка – бюро за домакински офис и работен стол. Разбира се, прибавете и други неща от първа нужда като картини за стена, офис консумативи и фон за плота, с цел да повишите стила в спалнята си.

Ето и концепциите по какъв начин да си извършите работен ъгъл в спалнята:

Подмяна на нощно шкафче

Направете пространството си многофункционално, като замените нощното шкафче с бюро, въодушевено от старините. Можете да добавите нощна лампа и минималистичен стол, с цел да извършите мястото в спалнята идеално за извършване на вашите служебни задължения.

Приберете бюрото в кътче

Вместо да превръщате бюрото си в център на вниманието, скрийте го в някоя ниша. Ако имате бюро от естествено дърво с отворени лавици, не забравяйте да премерите деликатно, преди да се спрете на такова за домашния офис, с цел да сте сигурни, че то няма да стърчи прекомерно доста. Така то ще се трансформира в натурален ъгъл в спалнята, който няма да пречи на всекидневието ви.

 в спалнята Как да си извършите работен ъгъл в спалнята

Създайте вградено бюро

Изградете дребна вградена стая сред дрешниците си, като включите отворени лавици, с цел да разчупите пространството. Независимо дали рисувате, работите или нанасяте грим, този стилен работен плот обезпечава задоволително място за безчет действия. Разбира се вграждането на бюро може да излезе малко по-скъпо, само че в случай че желаете да имате прелестно работно място в спалнята, може да отделите малко повече средства.

Възползвайте се оптимално от естествената светлина

Разположете бюрото си пред стена с прозорци. Докато работите, усещайте топлината на слънцето и се любувайте на гледката на открито. Освен това ще можете да употребявате светлината, до момента в който работите, а не да употребявате лампата в спалнята.

Наклонете бюрото си

Бюрото със стълба освен се възползва от отвесното пространство, само че и обезпечава място за декоративни предмети. Помислете за книги, стайни растения, рамки за фотоси и вази, с цел да украсите работното си място в спалнята.

Поставете топла дървесина

Особено при тапицирана рамка на леглото, писалището е превъзходен метод да внесете натурален дървесен детайл в спалнята. За да добави обилния стенна живопис на гора, можете да се доверите на семпло решение като то, с което да запазите простотата с бюро от мрачно дърво и светлосив офис стол.

Използване на дребна ниша

Независимо от размера, неуместната ниша може да се трансформира в дребен домакински офис в спалнята. Направете още една крачка напред, като облепите пространството с тапети или го боядисате, а по-късно прибавете творби на изкуството.

Универсално бюро със секретарска маса

Ако работите на бюрото си единствено през част от времето, намерете вид, който да извършва двойна функционалност. Когато сгънете плота, това секретарско бюро се съчетава безпроблемно с декора в спалнята и наподобява тъкмо като скрин – има даже чекмеджета за предпазване.

 Как да си извършите работен ъгъл в спалнята Как да си извършите работен ъгъл в спалнята

Не пестете от жанр

Бюрото ви не би трябвало да нарушава естетиката на дизайна ви в спалнята. Едно такова помещение от необработено дърво и бамбуков стол, които се съчетават добре с останалата част от пространството е идеално решение. Голямо кръгло огледало над него приключва визията.

Преобразувайте долап

С помощта на плитко бюро, плаващи лавици и преносим стол този дрешник се трансформира в удобен офис. По този метод можете да накарате дребното пространство да изпъкне. Затова огледайте се в спалнята и преценете дали това помещение може да се трансформира в добър офис.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР