В eBay.com се появи обява за продажбата Ford Mustang Mach

...
В eBay.com се появи обява за продажбата Ford Mustang Mach
Коментари Харесай

Ford Mustang от неизлезлия все още „Бързи и яростни“ се продава на търг

В eBay.com се появи публикация за продажбата Ford Mustang Mach 1 от 1971 година, който е „ реставриран до положение на нов автомобил “. Продавачът твърди, че тази кола е взела участие в фотосите на кино лентата „ Хобс и Шоу “, както и в деветата част от поредицата „ Бързи и гневни “. Тя трябваше да излезе през това лято по кината, само че поради пандемията от ковид премиерата беше отсрочена.


Текущата ставка все още е 75 000 щатски $, само че сумата евентуално ще се усили, защото наддаването завърши в неделя. Машината има пробег от 2500 км, като за нейното възобновяване са употребявани единствено истински елементи. Колата се предлага със фабричен пакет Drag Pack, а задвижването става с V8 мотор Cobra Jet. Неговият размер е 7,0 литра, а мощността доближава 335 конски сили.
 Ford върна паметен Mustang в гамата си Ford върна паметен Mustang в гамата си
Компанията Ford публично показа първия от 15 години насам Mustang Mach 1. Масъл-карът е оборудван с 5,0-литров V8 с мощ 525 к.с...
Каросерията на автомобила също е впечатляваща, защото се среща много рядко. Тя е покрита със златист цвят Light Pewter с черни акценти, а салонът е обшит с натурална кожа в алено и кафяво.


Що се касае до присъединяване на този Ford Mustang Mach 1 в двете упоменати холивудски продукции, в обявата е конкретизирано, че колата е имала епизодична роля, като не е взела участие в преследвания или каскади.
През предходната година на аукцион в Рияд беше изложен Dodge Charger с мощ над 2000 конски сили, който взе участие в седмата част на „ Бързи и гневни “. С този автомобил героят на Вин Дизел – Доминик Торето, се придвижваше във финалната сцена на кино лентата.
 
 Бързи и гневни - опустошаване за стотици милиони долари " Бързи и гневни " - опустошаване за стотици милиони долари
Първите седем елементи на известната в целия свят поредност „ Бързи и гневни ” са образец за опустошение на скъпи и първокласни автомо...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР