В двора на Първа САГБАЛ „Света София“ ще бъде открит

...
В двора на Първа САГБАЛ „Света София“ ще бъде открит
Коментари Харесай

В двора на Първа САГБАЛ „Света София“ ще бъде открит православен параклис

В двора на Първа САГБАЛ „ Света София “ ще бъде открит и осветлен православен параклис. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Молитвеният дом ще носи името „ Рождество Христово “. Храмът ще бъде открит 19 декември 2018 година от 11.00 часа.

Новопостроеният параклис ще бъде осветлен от Негово Преосвещенство Белоградчишки свещеник Поликарп - викарен свещеник на Софийска света митрополия и отец Бисер Костадинов - ръководител на църковното настоятелство към Първа САГБАЛ „ Света София “.

В събитието ще вземат участие: Дончо Барбалов – заместник-кмет по направление „ Финанси и стопанска активност “ и вр. и. д. заместник-кмет по направление „ Столично общинско опазване на здравето “, Георги Йорданов - шеф на кабинета на министъра на финансите в Министерство на финансите на Република България, доктор Веселин Милев - ръководител на Постоянната комисия по опазване на здравето и обществена политика в Столичния общински съвет, Емил Велинов - шеф на Дирекция „ Вероизповедания “ към Министерски съвет на Република България и доктор Гергана Коларова – изпълнителен шеф на Първа САГБАЛ „ Света София “.

На събитието е поканена и Йорданка Фандъкова, кмет на София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР