В двора на Карин дом от 16 до 19 август

...
В двора на Карин дом от 16 до 19 август
Коментари Харесай

Празник на цветовете в Карин дом с благотворителна цел

В двора на Карин дом от 16 до 19 август за трета поредна година ще се организира Празник на цветовете онлайн, а входът е свободен, оповестяват уредниците за Moreto.net

Всеки ден от 17 до 21:00 часа са проведени занимания за деца и възрастни - работилници с цветята на други Бах, ателиета за парфюми и чудни истории, Арт работилници, нейрография, хлеботерапия, украшения на мъфини, полемики с тематики жанр и семейство, констелации и други.

Освен вечерните практики и работилници на 17.08 и 19.08 е планувано посрещане на изгрева с спомагателни практики на плажа.

В рамките на събитието всички участници и уредници ще работят на доброволни начала с идея - да бъда събрани пари за Залата за Физиотерапия в новата постройка на Карин дом.

Всеки клиент може да се включи в идеята по своя преценка като си закупи артикул от Благотворителния магазин, употребява благотворителна консултация с нашите експерти или остави сума непосредствено в кутиите на Карин дом.

Този 4 дневен фестивал е подобаващ за търсещите хора, които желаят да се допрян до един друг свят. Свят, в който всеки е свободен да изрази себе си, проявявайки персоналната си мощ и творейки без условия.

Кога: 16.08 -19.08 от 17:00 до 21:00 часа

Къде: В дворът на Карин Дом, в Морската градина, под Паркмарт

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР