В двата квартала - Тракцията и Селеметя, където Северин е

...
В двата квартала - Тракцията и Селеметя, където Северин е
Коментари Харесай

​В Русе арестът на Северин Красимиров предизвика различни реакции

В двата квартала - Тракцията и Селеметя, където Северин е живял, хората реагираха остро против жестокото закононарушение. А множеството твърдяха, че не го познават.

Убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова провокира необятен отзив и вълна от съпричастност у русенци. Бившият ѝ брачен партньор Свилен Максимов показа, че са го потърсили доста хора с предложение за помощ.

На един от видеозаписите от охранителните камери се вижда по какъв начин мъж бяга от мястото на убийството. Стотици русенци и жители от цялата страна излязоха на площадите, с цел да изразят своята съпричастност.
Свилен Максимов - някогашен брачен партньор на Виктория: Виждам страната да се държи като страна, полицията да се държи като полиция, народът да се държи като народ. Бих желал от всички - от страната, от народа - всяко човешко създание да получи подобен отзив, какъвто получи Виктория.
Свилен Максимов прикани още да не се употребява етническата вълна. Северин Красимиров е от турски генезис и неговите съседи от кварталите Тракцията и Селеметя също реагираха остро против закононарушението. Повечето споделят, че не го познават, тъй като в последните години живеел в Германия, където била и майка му. Миналата седмица пристигнал при вуйна си в Тракцията, тъй като се скарал с роднините си в другия квартал.
Рашко Събев: Той направи някакъв пердах горе в Чародейките ли, направи някакъв пердах и оттова нататък не знам какво е станало.Илиян Желязков: Който е направил такова закононарушение, заслужава най-суровото наказване.
В Селеметя ни описаха, че татко му е умрял в пандиза и Северин и братята му били отгледани от баба му. Вечерта, преди убийството бил на рожден ден на родственик.
Андрей Ангелов: Той дори на едното момче, това момче, дето прави убийството, дори на единия един пестник му блъснал, на масата. Той, както чух, и бяло употребил.
Хората се притесняваха да застанат пред камерата. Притесняват се и някой да не реши да търси възмездие. За да се резервира спокойствието, в града има засилено полицейско наличие.
 Разкриха килъра на журналистката Виктория Маринова Разкриха килъра на журналистката Виктория Маринова
21-годишният Северин Красимиров от Русе е арестуван за убийството на журналистката Виктория Маринова. Новината беше оповестена на ексклузивен брифинг в Мин...
 Процедурата по изгонването на килъра на Виктория може да отнеме седмици Процедурата по изгонването на килъра на Виктория може да отнеме седмици
Процедурата по изгонване от Германия на обвинения в убийството на Виктория Маринова ще отнеме дълго време. Това научи Българска национална телевизия от свои източници във...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР