В два съседни гроба, един до друг бяха погребани красивата

...
В два съседни гроба, един до друг бяха погребани красивата
Коментари Харесай

Тежка съдба! Дни преди зверското меле на “Тракия”, красивата Северина и Ивайло са избирали количка и креватче за бебето…

В два прилежащи гроба, един до различен бяха заровени красивата Северина и брачният партньор й Ивайло, дружно с нероденото им дете. Повече от два часа продължи траурната гала в в траурния парк в Бургас.

Роднини, близки, другари и сътрудници извиха дълга опашка край затворените ковчези, с цел да си вземат последно довиждане и да изпратят младата двойка в последния й земен път. Сърцераздирателни ридания отекнаха над двата гроба. Присъстващите не можеха да удържат сълзите и тъгата си по неуместно погубените два живота. Трагедията на двете фамилии е жестока, написа “Монитор”.

Северина и Ивайло били влюбени и щастливи. Чакали с неспокойствие и боязън първата си рожба. Дни преди жестоката злополука двамата избирали бебешка количка и креватче. “Подготвяха се полека-лека за раждането. Купуваха всякакви облекла, биберони, шишета и всичко, което е належащо за родилното. Какво чакахме, а какво се случи”, ридаеха околните на фамилията.

Северина е от Карнобат, само че дружно с обичания си живеели в Бургас. Младата жена, която е работела като медицински представител е далечна рода на някогашния обществен министър Минчо Коралски. Двамата обаче надали са се познавали, тъй като родствената им връзка била далечна.

Северина и Ивайло бяха заровени в затворени ковчези, по категорично предпочитание на околните им. Причината е, че телата им са били обезобразени от жестокия удар с тежкотоварния латвийски тир, който безусловно ги премаза в колата им. Тежкото возило скъса мантинелата и влезе в насрещното придвижване, евентуално след заспиване на водача. “Аудито, в което са били беше смачкано като консервна кутия. Всичко е била на безформеност, потресаваща панорама. Нищо не са можели да създадат. Нямали са никакъв късмет да реагират или да избегнат удара. Станало е за секунда и край. Това е орис, нищо не можеш да направиш.

На 28-ми май, когато стана злополуката, те не трябваше да пътуват по този път. Плановете им бяха напълно други. Същият ден трябваше да са на работа. Прегледът в София беше плануван за юни, само че по някаква причина те взеха решение да трансформират датата и да я изтеглят по-рано. Нямам визия за какво, може би са имали основателна причина”, сподели непосредствен другар на фамилията. Зад кормилото на колата седял 35-годишният Ивайло, а бъдещата майка до него на предната седалка. Заради напредналата си бременност, Северина не поставила защитен колан, само че даже и да е имала подобен, той нямаше да я избави, разясниха осведомени с случая.

Младата жена имала дребни проблеми през бремеността и по тази причина избрала прочут и добър гинеколог в столицата, който да я следи. В черния понеделник, тя и брачният партньор й тръгнали към София за следващия обзор.  Планирали да останал вечерта там, само че жестокия конфликт край Пловдив поставил завършек на всичките им проекти. Бащата на Северина, който я е отгледал самичък след гибелта на майка й, е смачкан от нещастието. Красивата му щерка е била негово само дете.

“Целият Карнобат е в потрес от тази страшна покруса. Познавахме момичето от дете, беше доста блага, доста възпитана и доста лъчезарна и интелигентна. Сама се бореше в живота, съумя да приключи положително обучение, имаше хубава работа, имаше прелестно семейство и беше влюбена. И в този момент, когато й предстоеше най-хубавото, най-щастливите мигове, животът й свърши”, ридаеха близки на момичето.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР