В Дрожджия 2-годишно момиченце загина в резултат на изключително нелеп,

...
В Дрожджия 2-годишно момиченце загина в резултат на изключително нелеп,
Коментари Харесай

Това трябваше да е един наистина щастлив ден за майка и дъщеричката ѝ, но се превърна в най-страшният им кошмар

В Дрожджия 2-годишно момиченце почина вследствие на извънредно безразсъден, трагичен случай. В деня на нещастието дребната Ифра Сидик дружно с майка си обикаляла из магазините за нови облекла и обувки. Малкото момиченце било доста щастливо.

Когато влезнало да премери обувчици в една от пробните, върху него внезапно се изсипало огледало в цялостен растеж и затиснало детето, оповестява The Sun.



Лекарите незабавно закарали в болница потърпевшото момиченце, само че там лекарите не могли да оказват помощ и дребната Ифра умряла от кръвоизлив.



Латиша Кулпатрик, която работела в магазина по време на нещастието, споделя:

" Чух тон от рухване и виковете на майката. Всички се събраха към вратата. Това е ужасна покруса. Убедена съм, че когато майката е влизала с дъщеричката си в този магазин, не е предполагала, че ще излезе от него без детето. "



Семейството на момиченцето се е обърнало към управлението на магазина с молба да се обезпечи сигурността на лавиците и огледалата, с цел да се предотврати сходна покруса. В момента полицията организира следствие към събитията на нелепия случай.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР