В драматично писмо-вопъл Слави Трифонов го удари на молби пред

...
В драматично писмо-вопъл Слави Трифонов го удари на молби пред
Коментари Харесай

Слави моли в писмо спонсорите да му спасят телевизията 7/8 от бърз фалит

В трагично писмо-вопъл Слави Трифонов го удари на молби пред старите спонсори и рекламодатели да спасят от бърз банкрут кабеларката 7/8, която пусна преди две седмици. Както BNews и други медии писаха, малкия екран на Слави умира още преди да се е родила. Без целодневна стратегия и без нужното качество кабеларката е с рейтинг 0 съгласно всички пийпълметрични организации. Нещо, което признава в прав текст и гологлавият шоумен.

Отчаяният му ход е да се обърне с прошение към рекламодателите на остарялото му шоу по БТВ. Тогава те наливаха милиони всеки месец в лъскави реклами, само че при гледаемост от 20-30%, въпреки и трагично падаща през последните години. Поради липса на средства от реклами, кабеларката 7/8 не може да предложи качествени излъчвания, вести и каквато и да е публицистика. Звукът и картината от старите студия на банкрутиралата ТВ 7 са с непоносимо качество. Публиката се разочарова след огромните упования, а самият Трифонов твърди, че организациите му дават 0,01% рейтинг.

Не се чака напор от наивни спонсори и след нова година се чака шоуто да остане без балерини, а каналът да спре да излъчва онлайн и да разчита на старите чалга клипове и концерти на КУ-КУ бенд. Няма да се откри спонсор от съществено качество, който да даде и петак за тъпи смехории, тъмна картина и жълти изявленията с чалгаджийки и метреси на олигарси и то единствено по един час на вечер. Другите два часа от програмата на 7/8 се пълнят с кръчмарското шоу на сценаристите, което е подигравка на селски хоремаг.

Между другото едно зло не идва единствено. След като пийпълметричните организации попариха Слави с нулеви рейтинги през днешния ден го удариха и социолозите. Агенция Тренд дава едвам 4-5% на бъдещата партия на Трифонов и на ръба за влизане в Народното събрание. Добрата вест за артиста от Учиндол е, че другите кандидат-патерици на ГЕРБ като Вътрешна македонска революционна организация и ДъБъ на Прокопиев нямат шансове да влязат в Народното събрание. Следователно през 2021 Слави ще може да седне на софрата и да върже бюджета като новата патерица на Бойко. А до тогава...концерти по кръчмите и чалгата на макс.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР