В ДПС съм от 1996 г. - има натрупана умора

...
В ДПС съм от 1996 г. - има натрупана умора
Коментари Харесай

Карадайъ с първо интервю: Доган не беше съгласен с оставката, в Д...

" В Движение за права и свободи съм от 1996 година - има насъбрана отмалялост от партийната ми битност. В един миг се получи по този начин, че има едно ново потомство по-млади политици, които се нареждат в партията и имат своята упоритост. Трябва да имат и шанса да се развиват. Няма да съм претендент за идващ мандат ", сподели още той в " Денят стартира с Георги Любенов " Мустафа Карадайъ.

 

Той изясни, че през годините са се появявали различни планове на Движение за права и свободи, които са късали от партията. Карадайъ се похвали с покачването на броя кметове след локалните избори и множеството депутати след предварителните парламентарни избори.

 

Почти всеки ден съм в централата на Движение за права и свободи, съвсем всеки ден се виждам с Ахмед Доган и Делян Пеевски, разяснява Карадайъ.

 

Движение за права и свободи не е в рецесия, безапелационен бе ръководителят в оставка.

 

" С двамата съпредседатели се търси баланс сред другите групи депесари. Движение за права и свободи е имала и трима съпредседатели. "

 

В края на диалога той не отговори на въпроса дали ще става евродепутат или дипломат в Анкара. Благодари на водещия за загрижеността.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР