В ДПС лидерът се сменя само формално. Нещата са диктувани

...
В ДПС лидерът се сменя само формално. Нещата са диктувани
Коментари Харесай

Политологът Мехмед Мехмед: Целта на ДПС е да влезе официално във властта

В Движение за права и свободи водачът се сменя единствено официално. Нещата са диктувани от господин Доган. Постепенно господин Пеевски се постанова като все по-видим фактор, който участва всекидневно. Сега стана и единствен ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи. Той е най-вероятният предстоящ водач. Това съобщи пред БНР политологът Мехмед Мехмед.

По думите му ч “овекът в сянка взема решение нещата “.

“ Господин Доган си поставя който си желае. В тази партия нещата се дефинират „ еднолично “. На гласоподавателя на Движение за права и свободи не му пречи листата „ Магнитски “, изключително на хората в провинцията, означи политологът.

Мехмед Мехмед не изключи опцията срещата на Карадайъ с Калъчдароглу да има някакво въздействие върху протичащото се.

Движение за права и свободи не е етническа партия през последните 15 години, уточни още той.

Мехмед акцентира, че външната политика на придвижването постоянно е била ориентирана към западните демокрации и полезности.

„ Големият негатив на това ръководство ще се понесе от ПП-ДБ, а не от господин Борисов. Още едно измиване на ръцете от страна на господин Борисов ще има, в случай че успее да им пришие и Движение за права и свободи “, разяснява Мехмед.

„ Следващата цел на Движение за права и свободи ще бъде влязат публично във властта. Но не е допустимо Пеевски да стане министър-председател “, счита той.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР