В доста странен вид се яви днес в Софийската градска

...
В доста странен вид се яви днес в Софийската градска
Коментари Харесай

Любена, къде ти е сутиена?

В много чудноват тип се яви през днешния ден в Софийската градска прокуратура някогашната жена на Пепи Еврото - Любена Павлова, с цел да си получи обвиняването по аферата " Осемте джуджета ". Героинята на над 80 аматьорски порно клипчета, вярна на много екстравагантния си жанр да не носи доста облекла, си беше " не запомнила " сутиена и завря в очите на пркурорите набъбналите си зърна.

Вярно е, че дамата е в напреднала бременност и може бельото да й основава дискомфорт, само че надали посещаване на държавна институция за половин час щеше да е съдбовна за бебето, в случай че беше осъществена със сутиен.



Дащната кадровичка в следващата тройка

Покрай акцията против Пепи Еврото стана ясно, че домашната сбирка от порно на кадровика и Любка съдържа голямо количество аматьорски филми, снимани персонално от някогашния правоверен на хубавицата. Тя твърди, че Еврото имал култ към това да гледа по какъв начин брачната половинка му се съешава с други мъже. Подобно полово отклоняване си има определение - " троилизъм ".

Според свидетелствата на самата Любена, Петьо Еврото я е заснемал да прави секс с над 80 разнообразни мъже. Сред тях имало както магистрати от кръга на Петров, по този начин и обслужващ личен състав като водачи, телохранители и даже събирани посредством разгласи в интернет уеб сайтове младежи.Вярна на стила си, прекомерно бременната госпожа си пердаши без долни дрехи и до прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР