В допълнение към използването на кремове против бръчки и слънцезащитен

...
В допълнение към използването на кремове против бръчки и слънцезащитен
Коментари Харесай

Какви грижи да положим за кожата, след като навършим 40

В допълнение към потреблението на кремове срещу бръчки и слънцезащитен крем, има и други привички, които оказват помощ за попречване на признаците на стареене. Разказваме ви всичко в идната публикация.

Едно от огромните стремежи при навършване на 40 години е кожата да е гладка. Въпреки че признаците на стареене, типични за възрастта, са неизбежни, с известно внимание този развой може да бъде занимателен. Така всеки може да наподобява млад за по-дълго.

Имайте поради, че няма чудеса. Човек, който се е грижил за кожата си от юношеството или ранната си младост, евентуално ще има по-гладка кожа от тези, които стартират на тази възраст.

Въпреки това, няма потребност да се отчайвате. Никога не е късно да заложите на личното си благоденствие, изключително когато самочувствието влиза в игра. Предлагаме 5 основни съвета, които ще ви оказват помощ в този развой.

1. Увеличете потреблението на витамини С и А. 

Включването на храни, които са източници на витамини С и А, е от значително значение за поддържане на кожата гладка след 40 години. Въпреки че тези хранителни субстанции би трябвало да се употребяват от детството, когато доближат този стадий, те са решаващи за облекчение на утежняването на кожата.

2. Пийте доста вода
Храни, които забавят стареенето на кожата
Най-ефективните храни за битка с преждевременното стареене са тези, богати на антиоксиданти, като витамини А, С и Е, каротеноиди, флаво...
Прочети повече
На всички стадии от живота пиенето на доста вода е от значително значение за здравето. Когато обаче достигнете 40 е належащо да увеличите потреблението си; изключително когато не се прави постоянно. Трябва да сте хидратирани, с цел да може тялото да действа вярно.

3. Използвайте тоник за лице

Използването на тоник за лице към момента се подценява от огромна част от обществото. Въпреки това, той е главен артикул за поддържане на кожата гладка и стегната.

4. Използвайте слънцезащитен крем

Слънцето е един от най-големите врагове на кожата. Ето за какво е толкоз значимо да употребявате слънцезащитен крем на всеки стадий от живота, изключително когато чакаме да прекараме доста време на слънце.
9 съвета за по-красива кожа с по-малко старания
Красивата и здрава кожа изисква ежедневна грижа. Ако следвате златните правила след ежедневния си душ, на отмора, през студените зимни...
Прочети повече
Е, от 40-годишна възраст би трябвало да продължим този бит, само че със слънцезащитен фактор " 30 " или повече. Дори и да ви се коства неуместно, кожата ви би трябвало да бъде по-защитена от всеки път.

5. Правете си постоянни пилинги

Пилингът е интензивно разчистване и ексфолиране, което възвръща повредената кожа. По този метод неговите киселинни и стягащи артикули оказват помощ за засищане на тъканите с О2 и за разчистване на порите.

Не се подценявайте, към момента сте доста млади

Има хора, които одобряват за даденост, че навършването на 40 значи рисково покрай старостта. А това е доста надалеч от действителността! В момента хората живеят по-дълго и затова методът на живот и методът на грижа за себе си са изцяло изменени.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР