В дома на всеки от нас има предмети, които отдавна

...
В дома на всеки от нас има предмети, които отдавна
Коментари Харесай

Защо не трябва да пазим празните буркани?

В дома на всеки от нас има предмети, които от дълго време не се употребяват и за които даже не се сещаме. Сред тях са и бурканите от компоти и туршии.
Обикновено резервираме празните буркани и ги съхраняваме вкъщи, в мазето или на вилата. Оставяйки тези празни съдове в дома си, можете да привлечете неприятности.
Някои ги пазят за приготвянето на зимнина, а други по този начин и не ги употребяват.
 5 лева желаят за бурканче лозови листа на пазара в Асеновград 5 лева желаят за бурканче лозови листа на пазара в Асеновград
Наближава есента и прохладното време, а с тях в Асеновград стават все по-осезаеми уханията на топла лютеница, печени чушки и... станима...
Ако имате навика да събирате празни буркани, по-добре се откажете от него. Ето какви са аргументите за това. 
Празният стъклен буркан се асоциира с безсмислие и липса на наличие. Хората, които съхраняват празни буркани, могат изцяло да изгубят силата и силата си, което ще се отрази отрицателно на бъдещия им живот.

Също по този начин бурканът е знак на бедността. Задържането му в къщата е рисково: заплашва с непрекъсната липса на пари и други съществени финансови проблеми.
 Откриха рискови капачки за буркани на пазара Откриха рискови капачки за буркани на пазара
В сезона на затварянето на зимнина откриха рискови капачки за буркани на пазара. Тестове в лаборатории откриха, че в тях има субстанции...
И в случай че по буркана има цепнатина, тогава с изключение на с финансови проблеми, фамилията ще се сблъска с кавги и кавги.
Съдовете, съхранявани дълго време, събират прахуляк и това сигурно не е добре за атмосферата в дома.
Бурканите, които се употребяват, би трябвало да се съхраняват в мазето или в гаража, а не дома ви. Задължително е да бъдат затворени, с цел да не се натрупва негативна сила.
Не съхранявайте празни буркани, събирани с години. В случая това просто ще блокира пътя на новото в живота ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР