В дома на всеки от нас има битови проблеми, които

...
В дома на всеки от нас има битови проблеми, които
Коментари Харесай

С този лесен трик забравих за скъпите препарати! Мивката вече не се запушва и е толкова лесно

В дома на всеки от нас има битови проблеми, които изникват и от време на време, въпреки и да са дребни, те ни пречат да живеем обикновено и могат да провокират доста разтърсвания. Един от тези проблеми е запушването на каналите или мивката у нас. Когато се случи такова нещо, би трябвало да използваме някакви препарати, с които да се оправим с досадния проблем. Но те постоянно са доста скъпи и не вземат решение казуса в дълготраен проект. Но се оказва, че има доста елементарен и много по-евтин метод, с който да се отървем от запушването на мивката. Става дума за един доста елементарен трик.

Това, което ни е належащо, с цел да си приготвим този ефикасен разтвор, е: 200 грама бакпулвер, 200 грама сол, 150 мл оцет и вода. Първата стъпка за приготвянето на този елементарен трик е да смесим бакпулвера със солта в бездънен съд. След това изсипваме сместа в запушения канал. Следващата стъпка е да вземем оцета, да го загреем на котлона и също да го изсипем в канала.

Не се учудвайте, в случай че от канала стартира да излиза пяна.

След това би трябвало да загреем вода и когато тя стане вряла, да я излеем в канала, с цел да отмие всички мръсотии и замърсявания от канала. С този елементарен способ освен ще реализираме доста добър резултат, само че и ще си спестим доста средства.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР