В документалната поредица на Netflix - Beckham, футболистът разказва много

...
В документалната поредица на Netflix - Beckham, футболистът разказва много
Коментари Харесай

Красиво семейство са, но неотдавнашна афера беше на косъм да ги раздели 

В документалната поредност на Netflix - Beckham, футболистът споделя доста детайлности за кариерата и персоналния си живот. Именно там и Виктория Бекъм приказва за първи път за болката, която е изпитала след изказванията за хипотетичната спекулация на брачна половинка й Дейвид с Ребека Лус.

Почти 20 години откакто се твърдеше, че той и персоналният му помощник са се сближили прекомерно доста, до момента в който Бекъм играеше в Испания за Реал Мадрид, Виктория Бекъм разкрива, че месеците по-късно са били " най-трудните " в живота й, както и че двамата към този момент не са се чувствали като двойката, която са били преди този момент.

Междувременно Бекъм признава че към момента не знае по какъв начин са минали през рецесията от 2003 година, само че той и брачната половинка му от Spice Girls са знаели, че би трябвало да се " борят за фамилията си ". Двамата са се чувствали по този начин като че ли " се давят ", когато проблемите в брака им влизат в заглавията на толкоз много медии и то в продължение на месеци.

Бившият капитан на Англия също споделя по какъв начин се е " чувствал физически болен всеки ден ", до момента в който той и Виктория са водили битка за спасяването на брака си.

Двойката участва на премиерата в Лондон на документален филм от четири елементи на Netflix, който обгръща живота на футболиста - от детството му до последната му " роля " като съсобственик на американския футболен клуб Интер Маями.

Бекъм и брачната половинка му дизайнерка, която на премиерата носеше бял костюм с панталон от личния си бранд, бяха в компанията на четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, както и брачната половинка на Бруклин - Никола Пелц и приятелката модел на Ромео - Миа Регън.

Сред звездите в листата с посетители бяха Джеймс Кордън, Тана Рамзи, Гари Невил, Алекса Чънг и Стив Брус, а по-късно Бекъм провежда охолно празненство в клуб The Twenty Two в Мейфеър.

И макар че през последните години бракът на Дейвид и Виктория е за образец и фамилията наподобява извънредно щастливо, рецесията, която са претърпели преди години, ги е белязала за цялостен живот. В извънредно почтено изявление в четвъртия и финален епизод, 49-годишната Виктория Бекъм едвам сдържа сълзите си, когато я питат дали това е най-трудният интервал в брака им. " 100 % ", признава тя. " Това беше най-трудният интервал за нас, тъй като имахме възприятието, че светът е против нас ", разкрива тя и продължава:

" До преди историята в Мадрид от време на време се чувствахме като ние против всички останали, само че бяхме дружно, бяхме свързани, имахме се един различен. Но когато бяхме в Испания, го нямаше възприятието, че се имаме един различен. И това е тъжно. Дори не знам по какъв начин да опиша какъв брой мъчно беше. И по какъв начин ми се отрази. "

Поклащайки глава, той споделя: " Не знам по какъв начин го преживяхме, почтено казано. Виктория е всичко за мен, да я видя засегната беше необикновено мъчно, само че ние сме бойци и по това време трябваше да се борим един за различен, трябваше да се борим за фамилията си. Но това, което имахме, беше огромно и си струваше да се борим за него. Имаше дни, в които се събуждах и си мислех: " Как ще отида на работа? Как ще стигна до това подготвително игрище? Как ще наподобявам по този начин, като че ли всичко е наред? Чувствах се физически болен всеки ден, когато отварях очи, " Как ще направя това? "

Кризата им в действителност кара Виктория Бекъм да вземе решение и да се реалокира в Мадрид, където купуват къща за 3 милиона английски лири. На по-късен стадий тя ражда и третия наследник на двойката, Круз, в този момент на 18 години, в испанската столица.

Въпреки това обаче Виктория описва времето им в Мадрид като " призрачен сън " и " безспорен цирк ", до момента в който Бекъм споделя, че нищо не е било наред там, като дава образец по какъв начин дори бягането в учебно заведение на децата им е било " онлайн по испанската телевизия ".

Двойката обаче признава, че документалният филм Beckham, който включва истории на родителите на Бекъм Тед и Сандра, сър Алекс Фъргюсън, Гари Невил и най-хубавия другар на Бекъм - Дейв Гарднър, е бил като " терапия " за тях.

Виктория разкрива и облекчението си при преместването им в Лос Анджелис, където след Реал Мадрид Дейвид Бекъм играе за Ел Ей Галакси, признавайки, че се почувствала " спокойна ".

" Бях толкоз облекчена, че си потеглям от такава сложна обстановка в Испания. Лос Анджелис беше място, където всичко беше доста по-лесно. По-лесно намиране на къща, по-лесно намиране на учебно заведение, нямаше езикова преграда. За мен това беше сбъдването на всичките ми фантазии. " Това, несъмнено, не продължава дълго, откакто Бекъм взима решение да играе за Милан в Италия. Въпреки това обаче семейство Бекъм съумява да се оправи и с това, тъй като са мощни и се обичат. 

Финалът на сериала показва двойката да танцува на шлагера на Доли Партън и Кени Роджърс " Islands in the Stream " в техния преустроен хамбар в Оксфордшър. В Beckham вземат участие и четирите им деца, в това число щерка им Харпър, която е единствено на 12 година, както и брачната половинка на Бруклин - Никола Пелц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР