В доклада се казва, че на 23 февруари т.г. България

...
В доклада се казва, че на 23 февруари т.г. България
Коментари Харесай

България изразила готовност да предаде МиГ-овете си на Украйна на 23 февруари

В отчета се споделя, че на 23 февруари т.г. България е изразила подготвеност да съобщи на Украйна изтребителите си МиГ-29, като това е несъмнено като " предизвикателство ", тъй като това ще остави България без изтребители, които да извършват задачите ѝ по защита на въздушното пространство, до момента в който не бъдат доставени създадените в Съединени американски щати F-16, " което ще стане най-малко след година ".

През последните седмици в интернет изтекоха строго класифицирани документи на Пентагона, които разкриха рядко срещан метод за шпиониране на съдружници и врагове на Съединени американски щати, което мощно разтревожи американските чиновници, които се притесняват, че разкритията могат да застрашат чувствителни източници и да компрометират значими връзки други страни.

Някои от документите, за които американските чиновници настояват, че са достоверни, разкриват степента на подслушване от страна на Съединени американски щати на основни съдружници, в това число Южна Корея, Израел и Украйна.

Други разкриват степента, в която Съединени американски щати са проникнали в съветското министерство на защитата и съветската наемническа организация ЧВК " Вагнер ", основно посредством прехванати връзки и човешки източници, които в този момент могат да бъдат прекратени или сложени в заплаха.

Други разкриват основни недостатъци в украинското въоръжение, противовъздушната защита и размера и готовността на подразделенията в сериозен миг от войната, когато украинските сили се приготвят да стартират контранастъпление против руснаците - и тъкмо когато Съединени американски щати и Украйна са почнали да развиват по-задълбочени връзки на взаимно доверие във връзка с обмена на разследваща информация.

Украйна към този момент е трансформирала някои от военните си проекти поради приключването на информация, съобщи пред Си Ен Ен източник, непосредствен до украинския президент Володимир Зеленски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР