В доклад на Държавният департамент на Русия е обвинена, че

...
В доклад на Държавният департамент на Русия е обвинена, че
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ включи Русия в списъка на страните, в които се извършва трафик на хора

В отчет на Държавният департамент на Русия е упрекната, че „ интензивно подкрепя “ насилствената употреба на служащи от Северна Корея ”, и я включи в лист от 11 страни, в които управляващите нарушават американските правила за битка с трафика.

Държавният департамент твърди, че Русия е траяла да приема жители на Северна Корея, като им е издала близо 3000 нови туристически и студентски визи през 2020 година Съединени американски щати виждат това като опит за заобикаляне на резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, предопределени да унищожават севернокорейските трудови лагери в непознати страни, предава БГНЕС.
 Предупреждение: Трафикантите на хора ще се възползват от Брекзит Предупреждение: Трафикантите на хора ще се възползват от Брекзит
Трафиканти на хора ще се насочат към жителите на Европейски Съюз във Англия, които не са съумели да получат в точния момент право на престояване в...

" Руското държавно управление взе участие интензивно в практиките на насилствен труд на служащи от Северна Корея. Руското държавно управление не е проверявало дали севернокорейските служащи не са жертви на трафик на хора и не е разпознало нито една севернокорейска жертва на трафик, макар достоверните известия от предходни години, че КНДР устройва трудови лагери в Русия ”, се споделя в отчета.

Докладът за трафика на хора за 2021 година съдържа лист с 11 страни с документирани „ политики или модели на трафик на хора, съвременни форми на иго посредством финансирани от държавните управления стратегии, насилствен труд в държавните здравни служби или други браншове, както и полово иго ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР