В дните около тазгодишния финал за Копа Либертадорес един малък

...
В дните около тазгодишния финал за Копа Либертадорес един малък
Коментари Харесай

Малкият фен на Бока Хуниорс се фука с артикули на ЦСКА

В дните към тазгодишния край за Копа Либертадорес един дребен почитател на Бока Хуниорс закупи голяма известност поради жертвите, които е направил той и фамилията му, с цел да отиде в Рио де Жанейро за финала против Флуминензе, който грандът от Буенос Айрес в последна сметка загуби с 1:2 след продължения.

Става въпрос за Бенхамин Кохан, който пред камерата на медия в Бразилия сподели, че е продал своя PlayStation, с цел да събере пари и да отиде в Рио, с цел да поддържа Бока, макар че няма билет за мача.

От почитател фракцията на ЦСКА Legion взеха решение да зарадват малчугана, изпращайки му PlayStation.

Феновете на армейците се свързват с Бенхамин и фамилията му, само че хлапето отхвърля препоръчаната му подпора, а вместо това желае фланелка на ЦСКА.

Затова от Legion му изпращат както фланелки на ЦСКА с името на дребния почитател на Бока Хуниорс, по този начин и още почитател продукти на „ армейците “.

Бенхамин Кохан получи своите дарове и към този момент театралничи с фланелка, шал и шапка на ЦСКА, като благодари на почитател фракцията, написвайки: „ Благодаря ви Legion за любовта, която ми показахте още от първия миг. Всичко, което ми изпратихте, доста ми харесва и ще го нося с доста обич “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР