В Дневния ред на заседанието на Общински съвет – Сандански/днес/

...
В Дневния ред на заседанието на Общински съвет – Сандански/днес/
Коментари Харесай

Кметът на Сандански Атанас Стоянов с категорична позиия “ПРОТИВ” застрояване на горски територии около парковата зона 

В Дневния ред на съвещанието на Общински съвет – Сандански/днес/ са включени две значими точки.
Двете оферти касаят смяна предназначението на два парцела от „ дървопроизводителна гора ” в „ обществени услуги – вид резидентен ”.
Изразявам своята безапелационна позиция ПРОТИВ направените две оферти. Считам, че строителство в тези горски територии не трябва да бъде допускано., това съобщи в безапелационна позиция кметът на Сандански Атанас Стоянов.

Приветствам всяка самодейност за инвестиция в нашата община Сандански, само че те не трябва да бъдат за сметка на красивата ни природа.
Сандански е обичано място за живот, туризъм и бизнес поради неповторимия си лековит климат и естествените ни благосъстояния. И по тази причина всички ние би трябвало да създадем по този начин, че да ги пазим и съхраняваме.
Така, както в действителност и сега продължаваме отбраната в съда на градския ни парк „ Свети Врач “ от бъдещи строителни действия.
Припомняме, че двете точки заложени в дневния ред предизвикаха планове за протестни дейности пред постройката на общината, хората се проведоха във фейсбук да изразят гласно недоволството си от опитите да се прокара застрояването към парка на града. „
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР