В днешното време на самоизолация, звездите също спряха да снимат

...
В днешното време на самоизолация, звездите също спряха да снимат
Коментари Харесай

Крис Хемсуърт: Провалих се с децата - slava.bg

В днешното време на самоизолация, звездите също стопираха да снимат филми и прекарват повече време със фамилията си. Така е и с Крис Хемсуърт.

36-годишният артист към този момент не размахва чукове като бога Тор, а се опитва да приготвя децата си с домашно образование. Заедно със брачната половинка си Елза Патаки, Хемсуърт възпитава трите си наследника – 7-годишната Индия Роуз Хемсуърт и 5-годишните близнаци Тристан и Саша. Но за разлика от киното, тук Крис няма подобен триумф, или най-малко той по този начин си мисли. В свое изявление артистът признава, че напълно се е провалил като преподавател.

„ Чувствам се като цялостно безличие. Имаме по към четири-пет часа договаряния и подкупи, а след това 20 минути действителна работа, в случай че въобще се стигне до такава степен. Всичко се е трансформирало от времето, когато аз съм ходил на учебно заведение.

Всички тези дребни хитрости и всичко останало, не ги разбирам. Така че работата ми в образованието на децата не става – споделя пред Джими Кимъл звездата, изиграл Тор. – Просто се помирих с това, че след карантината техният разсъдък ще бъде по-малък “, пошегува се той.

Актьорът добави, че по време на самоизолация обича да коси тревата, тъй като единствено по този метод може да посвети на себе си няколко часа и да избяга от децата, „ които би трябвало да се забавляват 24 в денонощието. Но наследниците на Хемсуърт имат и необикновено готини играчки – същински чукове на Тор, които един път Крис сграбчил от снимачната площадка.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР