В днешно време възрастта не би трябвало да е нещо,

...
В днешно време възрастта не би трябвало да е нещо,
Коментари Харесай

Възрастна, а крие: Още една участничка лъже за годините си в "Ергенът"?

В днешно време възрастта не би трябвало да е нещо, от което една жена да се тормози. Ефектет е по-скоро противоположен, в случай че дамата наподобява супер, а е на повече години от предстоящото. В " Ергенът " Гери Стаменова бе набедена, че лъже за годините. Оказа се, че в последните 6 години Гери е все на 24, а тя се пошегува, че е станала върколак и не старее към този момент. По-късно обаче стана ясно, че Гери е набор 91.

Деница Дишкова е другата участничка в " Ергенът ", за която има слух, че също крие годините си. В предаването тя се показва за 34-годишна, само че даже някои от девойките заподозряха, че Деница била на най-малко 40. Някои от участничките намекнаха, че им се коства " прекомерно улегнала ", само че Деница не им се даде и отмести тематиката в друга посока. 

Виж още: Къде изчезна Стела Павлова? Влогърката се покри и уплаши всички ни

Набори на русокоската, поискали анонимност, твъдрят, че Дишкова е на 40 години, а не на 34. По-рано родни таблоиди също показаха същата версия, само че на този стадий тя не е доказана (или отхвърлена).

Твърди се, че Деница записала да учи магистратура през 2005 година, когато би би трябвало да е била на 17 година Ако в действителност през 2005-а е записала магистратура, риалити героинята е била на 23-24 години, а през днешния ден е навръх 40. Доста консуматори в нета заподозряха, че мениджърката в АЕЦ Козлодуй е по-възрастна още в първия епизод на шоуто.

Деница и Виктор разпалиха искрата на любовта още при започване на шоуто. Впоследствие нещата сред двамата много изстудяха и на този стадий не наподобява, че ще има нещо по-пикантно.

Виж още: Ще ги поканите ли на среща? Секси мацки, които в действителност са родени... мъже

Изображение: https://www.instagram.com/dishkovadenitsa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР