В днешно време става все по-трудно да бъдеш звезда. Докато

...
В днешно време става все по-трудно да бъдеш звезда. Докато
Коментари Харесай

В окото на бурята: Дженифър Анистън е замесена в огромен скандал

В днешно време става все по-трудно да бъдеш звезда. Докато се обърнеш към този момент може да си апетитен с пръст даже и поради една единствена твоя дума или деяние. Дженифър Анистън може да се похвали с безупречен медиен облик, само че не щеш ли облаците и над нейната глава се сгъстиха. 

Актрисата от " Приятели "  е изправена пред съществени рецензии , откакто се оказа забъркана в скандал  около скорошната интензивност на сътрудника ѝ Джейми Фокс в Instagram, пишат от Insider.

В края на предходната седмица Фокс беше упрекнат от еврейската медийна компания A Wider Frame в антисемитизъм, откакто показа обява, която беше изтълкувана като проповядваща ненавист към еврейската общественост.

" Те убиха този пич на име Исус...какво мислиш, че ще ти създадат???! #фалшивиприятели #фалшивалюбов ", гласеше публикацията на артиста, която провокира отрицателните реакции.

Обвиненията в антисемитизъм са свързани с митът, че евреите групово са умъртвили Исус, който е използван от векове за оправдаване на насилието против тяхната общественост, пишат още от Insider.

 Джейми Фокс Getty

Впоследствие Фокс изтри обявата и се извини. „ Искам да се извиня на еврейската общественост и на всички, които бяха афектирани от обявата ми. Сега знам, че изборът ми на думи е предизвикал засегнатост и скърбя. Това в никакъв случай не е било желанието ми. За да поясня, бях предаден от подправен другар и това имах поради с „ те “, не освен това. В сърцето си имам единствено обич към всички. Обичам и поддържам еврейската общественост. Моите най-дълбоки извинения на всеки, който е бил афектиран. “ " – написа 55-годишният артист в своя Instagram профил.

Общото на Дженифър Анистън със случая е, че в публикуваната екранна фотография с обявата на Фокс се вижда, че тя е „ харесала “ посланието. Актрисата по-късно побърза да се разграничи от написаното от Фокс като показа, че от неговите думи ѝ " се гади ". Скандалът обаче не беше избегнат, тъй като дейностите на Анистън доведоха до спор в обществените медии за смисъла на културния подтекст и привилегиите на белите.

 Дженифър Анистън Getty

Анистън заклейми антисемитизма и осъди думите на Фокс. „ От това наистина ми се гади. Не съм „ харесала “ тази обява преднамерено или инцидентно. И което е по-важно, желая да бъда ясна за приятелите си и всеки, който е засегнат от това, което се появява в техния нюзфийд – не поддържам никаква форма на антисемитизъм. И в действителност не търпя ненавист от какъвто и да е тип. Точка. “ – написа актрисата в своя история в Instagram.

След като обществено разкритикува истинската обява на Фокс, Анистън беше упрекната от някои, че я е интерпретирала неправилно и по този метод е предала нейния сътрудник от „ Ужасни шефове “, с цел да се избави от отрицателното публичното мнение.

Редица консуматори поддържаха Фокс като споделиха, че изразът " Те убиха Исус " е част от културата на чернокожите и по никакъв метод не съставлява тирада на омразата и антисемитизъм. „ За нас е явно какво е имал поради, само че нашият личен културен подтекст няма нулева стойност или внимание отвън нас. “ – написа един от потребителите.

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР