В днешно време секс играчките са част от интимния живот

...
В днешно време секс играчките са част от интимния живот
Коментари Харесай

Кога е създаден първият вибратор?

В днешно време секс играчките са част от интимния живот на доста хора. Вижте по какъв начин се появяват секс играчките и какви значими достижения имат в историята.
От Гърция до Япония
Ако може да се има вяра на разкопките, то секс играчките постоянно са съществували – археолозите са намирали фалоси от разнообразни столетия, като най-старата находка датира 28 хиляди години до нашата епоха, написа seen.bg. Учените, несъмнено, не са сигурни, че приложението им е било точно за това – някои считат, че са се употребявали за чукове, принадлежности за изправяне на стрели и копия или за ритуални предмети.

Пенисите и пенисообразните обекти се срещат постоянно в античното изкуство – да вземем за пример при египтяните. Учените приказват за прототипи на дилдо в Древна Гърция – най-често ги правили от мека кожа, която в допълнение полирали и пълнили с вълна, а за лубрикант употребявали зехтин. В комедията на Аристофан " Лизистрата " дамите отхвърлят да вършат секс с мъжете си, в случай че последните не прекратят безсмислената война – там дилдото се загатва за подмяна на мъжете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР