В днешно време несъмнено мобилният ни телефон е едно от

...
В днешно време несъмнено мобилният ни телефон е едно от
Коментари Харесай

8 места, на които да не държите телефона си

В днешно време безспорно мобилният ни телефон е едно от нещата, който най-често използваме. Слагате го на всички места, нали? Пипате го с нечисти ръце, след което екрана му и най-после лицето си. Може би не сте се и замисляли какъв брой замърсен действително е той. Дори да ви се постанова постоянно да употребявате телефона си в всекидневието, би трябвало да внимавате къде го слагате и дали не е прекомерно нечист. 

Ето няколко места, на които да не го слагате никога:

 
1. Задния джоб – множеството хора слагат телефона си точно там, което в действителност въобще не е хубаво. След няколко изследвания е потвърдено, че дългото стоене на телефона в задния джоб на дънките, може да докара до болежка в стомаха и краката. Сядайки на него, можете да го счупите или инцидентно да наберете някой номер. Също по този начин телефонът може доста елементарно да падне от задния джоб и въобще да не усетите, че го няма.

2. Предния джоб - той несъмнено е по-добрият избор, само че единствено при дамите. Електромагнитното лъчение въздейства на репродуктивността при мъжете. След няколко изследвания е потвърдено, че тя понижава при мъжете, които държат телефоните си точно там.

3. В сутиена - има дами, които слагат телефона си там за малко като няма къде да го сложат. Това е извънредно нездравословно и може да докара до рак на гърдата, по тази причина по-добре намерете друго място.

4. Малка чантичка - множеството дами поставят телефоните си в дребни дамски чанти, които нормално са на равнището на бедрата. Ако не е направена от по-плътна материя, телефонът ви може да повлияе на здравето, по-конкретно на костите ви.

5. Дълги диалози - случва ви постоянно да говорите по телефона с другарка с часове, имайте едно на разум. Мръсният му екран, залепен до лицето ви прекомерно дълго време може да докара до зачервявания, задръстване на порите и възпаления.

6. На зарядното - съвсем всички слагаме телефона си да се зарежда преди лягане вечер и го оставяме покрай себе си. Това може да наруши съня ни, а подложен цяла вечер в зарядното може да повреди батерията на телефона.

7. Неприятни температури - избягвайте да оставяте телефона си на доста горещо или на доста студено място, тъй като това също може да го повреди. Всеки един телефон има опцията да действа при избрани температури.

8. Под възглавницата - никога не поставяйте телефона си там. Това може да навреди на съня ви, както да докара до замърсяване на калъфката, в резултат и на лицето ви. /Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР