В днешно време не просто купувате нова джаджа , а

...
В днешно време не просто купувате нова джаджа , а
Коментари Харесай

Тези грешки скъсяват живота на телефона ви

В днешно време не просто купувате нова джаджа, а вършиме инвестиция. Както всички знаем, вложенията са дълготрайни предприятия, които би трябвало да отбраните.
Така че, в случай че желаете да сте сигурни, че скъпото ново устройство, в което сте вложили, ще издържи по-дълго, погрижете се за него. Избягвайте тези пет неточности, които могат да понижат продължителността на живота на вашите смарт устройства.
1. Търсиш евтиното
Много от нас не съумяват да схванат, че зарядното устройство и кабелът, които се доставят в кутията с новото ни устройство, са проектирани особено за продукта. Зарядното е зарядно, нали?
Ако загубите зарядното си устройство или прикаченият към него USB кабел, не купувайте най-евтиното зарядно устройство и кабел, които можете да намерите. Няколко $, които спестявате от по-евтин аксесоар, е доста евентуално да повлияят на продуктивността на вашето устройство.
 Компютрите и телефоните са рискови за мозъка Компютрите и телефоните са рискови за мозъка
Прекомерното потребление на смарт телефони и компютри може да докара до претоварване на мозъка. Това, от своя страна, основава риск от развити...
2. Искате да сте на 100% от самото начало
Избягвайте обстановки, които могат да съкратят живота на батерията ви.
Вече обсъдихме по какъв начин зарядните устройства отвън марката могат да влошат положението на батерията ви. Сега дано поговорим за това по какъв начин зареждате батерията си.
Основното предписание през последните няколко години е телефонът, таблетът и / или преносимият компютър ви да бъдат заредени сред 40% и 80%. Причината е, че батериите, съдържащи по-високо напрежение, са по-напрегнати.
Що се отнася до вашия преносим компютър, не забравяйте, че тези акумулатори имат стеснен брой цикли на зареждане и разреждане. Ако постоянно оставяте батерията да свърши изцяло, това въздейства на цикъла на зареждане и разреждане и лишава в началото плануванаъа дълготрайност на живота. Ето за какво би трябвало да се опитате да поддържате батерията заредена най-малко до 40%.
 Никога не поставяйте това в съдомиялната Никога не поставяйте това в съдомиялната
Благодарение на новите технологии и всички тези домашен помощници, ние можем да живеем по-щастливо и да усещаме по-малко отмалялост в...
3. Да бъдеш жаден за власт
Въпреки че не се смята за нездравословно да държите смарт телефона или таблета си включени през цялата нощ, пробвайте се да ги изключите, когато можете, с цел да си починете. Не боли.
Същото не може да се каже за преносимите компютри. Причината да не желаете те да останат включени от самото начало е, че някои акумулатори могат да прегреят и вероятно да причинят пожари.
4. Игра с детайлите
Независимо дали ги оставяте в гореща кола или на слънце по време на излет на плажа, би трябвало да знаете, че топлината е най-големият зложелател на телефона ви. Не единствено може да докара до приключване или прегряване на батерията, само че също по този начин може да докара до загуба или щета на данните.
 Не дезинфекцирай тези пет неща, тъй като ще ги съсипеш Не дезинфекцирай тези пет неща, тъй като ще ги съсипеш
Дезинфекцията, която е неразделно с нас към този момент втора година, в действителност може да навреди на някои движимости от семейството. Всеки през днешния ден дезинфекц...
5. Да бъдеш свиня
Под разчистване нямаме поради единствено чиста повърхнина, с цел да се отървем от микробите, които внасяме в нашите смарт телефони, таблети и клавиатури за преносими компютри (въпреки че това е важно). Имаме поради надълбоко разчистване.
Ако употребявате преносимия компютър си постоянно, вентилаторът, който поддържа устройството хладно, също засмуква прахуляк, власинки и всевъзможни останки във въздуха. Мръсният преносим компютър може да попречи на работата и да аргументи прегряване.
Трябва да почистите и вътрешността на смарт телефоните и таблетите си. Местата, където могат да попаднат парчета, са USB портове, жакове за слушалки и дребни колонки.
Тези отвори са дребни, тъй че вашите принадлежности за разчистване би трябвало да бъдат също фини. Използвайте игла или пластмасова съчка за зъби и внимателно  сондирайте и вкопайте отвора, с цел да извадите колкото се може повече парчета.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР