В днешно време много деца преминават през определени периоди в

...
В днешно време много деца преминават през определени периоди в
Коментари Харесай

Ей Джей Маклийн от Backstreet Boys подкрепи дъщеря си да НЕ бъде Ава, а Елиът

В днешно време доста деца минават през избрани интервали в определенянето и разбирането на своя пол посредством метода, по който се обличат и играчките, с които играят, както и посредством ролеви игри. Психолозите споделят, че това може да не е фаза и те да продължат да го вършат, до момента в който остареят. Специалистите са единомислещи в мнението, че родителите би трябвало да бъдат отворени към тази тематика и в случай че детето има въпроси по отношение на полова си еднаквост, е значимо е да поговорят с него.

И въпреки всичко доста хора имат запаси към прекомерната демократичност във връзка с пола, името и идентичността на едно дете. Редно ли е едно 9-годишно момиченце да декларира себе си, решавайки единствено по какъв начин да бъде назовавано? Днес описваме за един татко, който има безапелационен отговор на този въпрос.



Известният артист Ей Джей Маклийн от пердах бандата „ Backstret Boys “ се отнася към избора на щерка си по доста специфичен метод и по тази причина взехме решение да разкрием по какъв начин се усеща той по отношение на пътуването на щерка си към нейната полова еднаквост.
Дълбоко предан татко
Певецът е толкоз предан на родителството, колкото и на музикалната си кариера. Членът на „ Backstreet Boys “ към този момент е татко на 2 очарователни дъщери със брачната половинка си Рошел Каридис. 9 години откакто се ожени за любовта на живота си, Ей Джей остава лоялен и предан на на фамилията си.

Съпругата му Рошел е неговото голямо ентусиазъм. През всички години тя го е насърчавала да бъде най-хубавата версия на себе си и най-хубавия татко на децата си. Въпреки че след сватбата съгласно Маклийн трябвало да изчакат най-малко 3 години, преди да имат деца, фамилията му се разраства едвам година по-късно с появяването на първата им щерка Ава.
Двете дъщери на Маклийн го възприемат като модел за подражателство
Дъщерите на Ей Джей Маклийн, Лирик и Ава, надлежно на 5 и 9 години, следват стъпките на татко си и имат интерес към изкуството. Ава стартира с уроци по танци, а сестра ѝ, Лирик, също демонстрира огромен интерес към заниманията на кака си.



Маклийн е доста деликатен и в действителност обича да прекарва времето си с дъщерите си. Той постоянно разгласява фотоси в своя Инстаграм, където се занимава с някои „ момичешки “ неща, като да вземем за пример да си прави маникюр дружно с децата си. Освен това той поддържа усетите, желанията и мненията на дъщерите си и потвърди това с реакцията си на смяната на името на щерка му.
Въпрос на персонален избор
Маклийн и брачната половинка му Рошел оповестиха тази смяна в общ пост в Instagram. Двойката написа: „ След 2 години и половина домашно образование, тези 2 хубавици се завръщат на учебно заведение! Лирик потегля на детска градина, а Елиът (Ава) е в четвърти клас! Не мога да допускам! Толкова се гордея с тези девойки. Колкото и да ми липсват, вълнувам се да ги виждам по какъв начин разперват криле и политат! “

Родителите на Ава, която към този момент желае да се назовава Елиът, наподобява изцяло поддържат щерка си, само че акцентират, че смяната на името не е тъй като тя е транссексуална, а по-скоро тъй като това е неин „ персонален избор “.


Ава просто не харесвала името си...
Маклийн изяснява в изявление: „ Когато щерка ми изиска да промени името си на Елиът, в началото не знаех дали това се дължи на транссексуалност, само че се оказа персонален избор. И това е нейното тяло, това е нейното име, това е нейното всичко. И тя към момента е Ава. Тя постоянно ще бъде Ава за мен. “ Той прибавя: „ Каквато и да е повода, тя е персонално нейна и аз ще я поддържа на милион %, жена ми – също. “

Ей Джей Маклийн изяснява, че неговото 9-годишно момиченце просто не е било щастливо да бъде наричано Ава, тъй като това име „ не е толкоз неповторимо и не толкоз автентично “. Детето срещало доста девойки със същото име в своето учебно заведение и в класа по танци. Ей Джей е сигурен, че каквото и да е пътуването на неговите две девойки, той и брачната половинка му ще ги дарят с безусловна любов и поддръжка.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР