В днешно време инфлуенсърите са готови на всичко, за да

...
В днешно време инфлуенсърите са готови на всичко, за да
Коментари Харесай

Патетично до оглупяване: инфлуенсър опитва да генерира електричество чрез каране на колело

В днешно време инфлуенсърите са подготвени на всичко, с цел да привлекат вниманието на аудиторията си, а и с цел да я разширят.

Много от тях прибягват до какви ли не пранкове и провокации. 24 часа ястие на избран тип или цвят храна да вземем за пример. Брендън Уилям е пренесъл провокациите на ново равнище.

Фитнес инфлуенсърът си е сложил за цел 24 часа да генерира самичък електричеството, което да използва за съществени цели, посредством каране на колело. Въртене на педали, в случай че би трябвало да бъде по-точни.

Един взор върху видеата му в YouTube ни дава да разберем, че това не е първият път, в който Брендън се пробва да изпита лимита на тялото и силите си. В случая инфлуенсърът взема решение да изиска помощ от електроинженер, който с познанията си му спретва устройство, посредством което с въртене на педалите на колелото си, да генерира електрическа енергия.

Тази енергия се събира в специфичен генератор. И по този начин първата му задача е да зареди смарт телефона си, който с изцяло изтощена батерия, с цел да се обади на собствен другар, който да му донесе храна. След като съумява да " вдъхне малко живот " на устройството и реализира позвъняването, идва ред за хранене.

По листата с авансово сложени задания Брендън Уилям би трябвало да си направи закуска. За задачата е належащо да доближи заряд на батерията от 9%. Изненадващо или не, му е лишило час и половина въртене на педалите, до момента в който доближи мечтаните проценти.

Това би трябвало да са били най-вкусните бъркани яйца, които Брендън в миналото е ял, тъй като сигурно са били най-изстраданите. Плюс две препечени филийки, несъмнено. Но този разкош значи, че зарядът още веднъж е на нула и инфлуенсърът би трябвало да се върне на педалите.

За идната задача - да си разбие протеинов шейк благодарение на блендер, му е нужен заряд от 6%. И до този миг споделя, че е изгорен над 2000 калории, а единствената храна, която е приемал, са въпросните яйца.

И в случай че не желае да спи в палатка измежду нищото, а да се върне вкъщи, единствено за няколко часа - преди пет следобяд, би трябвало да генерира с въртене цели 14%. Завършва задачата си сполучливо една минута преди крайния период (случайност, едвам ли) и с тази сила съумява да зареди тв приемник, лампа и гейминг подпора, с цел да поиграе към час.

И след всичко претърпяно Брендън Уилям е безапелационен, че към този момент цени доста повече лесния достъп до електричество, който има в ежедневието си, пишат Men`s Health.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР